Binadan gelen tak tak sesi nasıl giderilir?

Enes Kessler

Hectopat
Bizim binada tak tak sesi geliyor ve bundan biraz dahi olsa rahatsızım. Bunu nasıl çözebilirim? Artık korkarak uyuyorum neredeyse.

Durumla ilgili hiçbir ayrıntı vermeyin ki biz müneccim gibi tahmin edelim. Bu konu nasıl onaylandı?

Kardeşim kafamı kaldı korkudan.
Uyurken aniden gelip uyandırıyorsa, evet kötü bir durum çok gürültülü bir yerde oturduğum için en son kaç sene önce kendi rızamla bir saatte uyuyup istediğim saatte uyandım veya gün içerisinde rahatsız edilmeden kestirdim hatırlamıyorum. Alışıyorsun bir süre sonra

Ama bir de merdivenlere sert basıp pat pat ses çıkarıyorlar, o da var.

Çıkın bakın hocam. En kötü gidin konuşun komşunuzla. Sizi rahatsız etmeye hakkı yok.

Sesi çıkaran kişi biraz sıkıntılı birisi hocam.

Ederdim etmesine ama ev sahibi.

Ama bir de merdivenlere sert basıp pat pat ses çıkarıyorlar, o da var.
Kapıyı gümmm diye kapatmaları, tüm apartmana çöp akıtmaları, misafirler gelince evin içinde 7 çocuk koştururken masamın kenarındaki bardağın devrilmesi.

Sıkıntılı tiplerse elinizden bir şey gelmez pek yani. Ailenize söylersiniz veya tak tak sizden mi geliyor çok korkuyorum deseniz sonucu ne olacak ki? Ses gelince siz de karşılık verin laboratuvar deneyi olur ne diyeyim D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…