Enes Kessler
Hectopat
Bizim binada tak tak sesi geliyor ve bundan biraz dahi olsa rahatsızım. Bunu nasıl çözebilirim? Artık korkarak uyuyorum neredeyse.
Bizim binada tak tak sesi geliyor ve bundan biraz dahi olsa rahatsızım. Bunu nasıl çözebilirim? Artık korkarak uyuyorum neredeyse.
Neden geliyor olabilir ya da nereden geliyor?
Durumla ilgili hiçbir ayrıntı vermeyin ki biz müneccim gibi tahmin edelim. Bu konu nasıl onaylandı?
Uyurken aniden gelip uyandırıyorsa, evet kötü bir durum çok gürültülü bir yerde oturduğum için en son kaç sene önce kendi rızamla bir saatte uyuyup istediğim saatte uyandım veya gün içerisinde rahatsız edilmeden kestirdim hatırlamıyorum. Alışıyorsun bir süre sonraKardeşim kafamı kaldı korkudan.
Bilmiyorum, ama bizim üst kattaki birisi var ev sahibi oğlu sinir hastası ama ondan olabilir.
Kardeşim kafamı kaldı korkudan.
Uyurken aniden gelip uyandırıyorsa, evet kötü bir durum çok gürültülü bir yerde oturduğum için en son kaç sene önce kendi rızamla bir saatte uyuyup istediğim saatte uyandım veya gün içerisinde rahatsız edilmeden kestirdim hatırlamıyorum. Alışıyorsun bir süre sonra.
Çıkın bakın hocam. En kötü gidin konuşun komşunuzla. Sizi rahatsız etmeye hakkı yok.
Şikayet et.
Kapıyı gümmm diye kapatmaları, tüm apartmana çöp akıtmaları, misafirler gelince evin içinde 7 çocuk koştururken masamın kenarındaki bardağın devrilmesi.Ama bir de merdivenlere sert basıp pat pat ses çıkarıyorlar, o da var.
Ama bir de merdivenlere sert basıp pat pat ses çıkarıyorlar, o da var.
Sesi çıkaran kişi biraz sıkıntılı birisi hocam.
Ederdim etmesine ama ev sahibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.