Binadan gelen tak tak sesi nasıl giderilir?

Kardeşim kafamı kaldı korkudan.
Uyurken aniden gelip uyandırıyorsa, evet kötü bir durum çok gürültülü bir yerde oturduğum için en son kaç sene önce kendi rızamla bir saatte uyuyup istediğim saatte uyandım veya gün içerisinde rahatsız edilmeden kestirdim hatırlamıyorum. Alışıyorsun bir süre sonra

Uyurken aniden gelip uyandırıyorsa, evet kötü bir durum çok gürültülü bir yerde oturduğum için en son kaç sene önce kendi rızamla bir saatte uyuyup istediğim saatte uyandım veya gün içerisinde rahatsız edilmeden kestirdim hatırlamıyorum. Alışıyorsun bir süre sonra.

Ama bir de merdivenlere sert basıp pat pat ses çıkarıyorlar, o da var.

Çıkın bakın hocam. En kötü gidin konuşun komşunuzla. Sizi rahatsız etmeye hakkı yok.

Sesi çıkaran kişi biraz sıkıntılı birisi hocam.

Ederdim etmesine ama ev sahibi.

Kapıyı gümmm diye kapatmaları, tüm apartmana çöp akıtmaları, misafirler gelince evin içinde 7 çocuk koştururken masamın kenarındaki bardağın devrilmesi.

Sıkıntılı tiplerse elinizden bir şey gelmez pek yani. Ailenize söylersiniz veya tak tak sizden mi geliyor çok korkuyorum deseniz sonucu ne olacak ki? Ses gelince siz de karşılık verin laboratuvar deneyi olur ne diyeyim D:

Sesi çıkaran kişi biraz sıkıntılı birisi hocam.

Ederdim etmesine ama ev sahibi.

Hocam ama şimdi ses oradan da gelmiyor olabilir emin misiniz üst kattan geldiğine?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı