overclocker phiko Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 703 Makaleler 2 Yer Ankara 15 Temmuz 2017 #11 45406 dedi: Hiç sevemedim şu adamı ya. Ama bundan önceki iyiydi böyle tontiş tontiş'di (Ahmet Davutoğlu) . Genişletmek için tıkla... Eski başbakanı solcu olmama rağmen ben de seviyordum. Hiç değilse mühendisti. Bir de cenazede bile gülerdi.
45406 dedi: Hiç sevemedim şu adamı ya. Ama bundan önceki iyiydi böyle tontiş tontiş'di (Ahmet Davutoğlu) . Genişletmek için tıkla... Eski başbakanı solcu olmama rağmen ben de seviyordum. Hiç değilse mühendisti. Bir de cenazede bile gülerdi.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #12 @Quintessence Ben açmadım. Gördüğümü paylaştım.
Q Quintessence Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #13 Uprising dedi: @Quintessence Ben açmadım. Gördüğümü paylaştım. Genişletmek için tıkla... Benim lafım zaten sana değildi ki. Kim açtıysa o üzerine alınsın Hani anlamıyorum, böyle bir şeyi yabancılara aktarınca ne olacak. Bir insan bu kadar zekasız olamaz.
Uprising dedi: @Quintessence Ben açmadım. Gördüğümü paylaştım. Genişletmek için tıkla... Benim lafım zaten sana değildi ki. Kim açtıysa o üzerine alınsın Hani anlamıyorum, böyle bir şeyi yabancılara aktarınca ne olacak. Bir insan bu kadar zekasız olamaz.
overclocker phiko Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 703 Makaleler 2 Yer Ankara 15 Temmuz 2017 #14 Quintessence dedi: Benim lafım zaten sana değildi ki. Kim açtıysa o üzerine alınsın Hani anlamıyorum, böyle bir şeyi yabancılara aktarınca ne olacak. Bir insan bu kadar zekasız olamaz. Genişletmek için tıkla... Hepten rezil olcaz.
Quintessence dedi: Benim lafım zaten sana değildi ki. Kim açtıysa o üzerine alınsın Hani anlamıyorum, böyle bir şeyi yabancılara aktarınca ne olacak. Bir insan bu kadar zekasız olamaz. Genişletmek için tıkla... Hepten rezil olcaz.
kocamanadam2003 Hectopat Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 660 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #15 Quintessence dedi: Benim lafım zaten sana değildi ki. Kim açtıysa o üzerine alınsın Hani anlamıyorum, böyle bir şeyi yabancılara aktarınca ne olacak. Bir insan bu kadar zekasız olamaz. Genişletmek için tıkla... Normalde böyle şeyler yayılınca bir şeylerin yanlış olduğunu daha çok insan anlar, fakat bizde ters işliyor bu olaylar.
Quintessence dedi: Benim lafım zaten sana değildi ki. Kim açtıysa o üzerine alınsın Hani anlamıyorum, böyle bir şeyi yabancılara aktarınca ne olacak. Bir insan bu kadar zekasız olamaz. Genişletmek için tıkla... Normalde böyle şeyler yayılınca bir şeylerin yanlış olduğunu daha çok insan anlar, fakat bizde ters işliyor bu olaylar.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 15 Temmuz 2017 #16 "Teknolojiye kafayı yormayın" dediği için üzülüyorduk. Meğerse okuma yazma da bilmiyormuş, nerelere vuram ben bu başı.
"Teknolojiye kafayı yormayın" dediği için üzülüyorduk. Meğerse okuma yazma da bilmiyormuş, nerelere vuram ben bu başı.
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 15 Temmuz 2017 #17 r/turkey'de pek yabancı yok. Bence redditor yapmış olamaz çünkü @ yerine u/ kullanılıyor genelde.
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.195 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #18 Yabancılar zaten ülkede olan bitene kıçıyla gülüyorlar, 3. dünya ülkesi olarak bakıyorlar. Afrika ile bir tutuyorlar. En azından başımızdakileri görsünler de, bizdeki suç hafifler. Bu halde olmamızın sebebi bunlar işte diyorlar.
Yabancılar zaten ülkede olan bitene kıçıyla gülüyorlar, 3. dünya ülkesi olarak bakıyorlar. Afrika ile bir tutuyorlar. En azından başımızdakileri görsünler de, bizdeki suç hafifler. Bu halde olmamızın sebebi bunlar işte diyorlar.
Q Quintessence Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #19 Onların ne düşündüğü çok da fifi kardeş.
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.195 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2017 #20 Quintessence dedi: Onların ne düşündüğü çok da fifi kardeş. Genişletmek için tıkla... Bilinçaltınızda hiç de öyle değil. Quintessence dedi: Bir de reddit'e konu açmışlar. Ne boş adamlarsınız lan siz. Genişletmek için tıkla... Quintessence dedi: Hani anlamıyorum, böyle bir şeyi yabancılara aktarınca ne olacak. Bir insan bu kadar zekasız olamaz. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2017
Quintessence dedi: Onların ne düşündüğü çok da fifi kardeş. Genişletmek için tıkla... Bilinçaltınızda hiç de öyle değil. Quintessence dedi: Bir de reddit'e konu açmışlar. Ne boş adamlarsınız lan siz. Genişletmek için tıkla... Quintessence dedi: Hani anlamıyorum, böyle bir şeyi yabancılara aktarınca ne olacak. Bir insan bu kadar zekasız olamaz. Genişletmek için tıkla...