B BffCaillou Picopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Merhaba, Binance hesabımı silmek istiyorum fakat web3 cüzdanımı silemedigimden Binance hesabımı da silemiyorum. Web3 cüzdanımı nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2025
Merhaba, Binance hesabımı silmek istiyorum fakat web3 cüzdanımı silemedigimden Binance hesabımı da silemiyorum. Web3 cüzdanımı nasıl silebilirim?
Lightofgod_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 BffCaillou dedi: Merhaba, Binance hesabımı silmek istiyorum fakat web3 cüzdanımı silemedigimden Binance hesabımı da silemiyorum. Web3 cüzdanımı nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Sorunu çözebildiniz mi? Bende hesabı silmek istiyorum ama bu sorundan solayı silemiyorum. Artı 0 Eksi
BffCaillou dedi: Merhaba, Binance hesabımı silmek istiyorum fakat web3 cüzdanımı silemedigimden Binance hesabımı da silemiyorum. Web3 cüzdanımı nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Sorunu çözebildiniz mi? Bende hesabı silmek istiyorum ama bu sorundan solayı silemiyorum.