Binance dalgalanmalı MH çözüldü

Rica ederim hocam, saat başına share oranınız kaç oldu acaba? Ve kullandıgınız pool port no nedir? Ben de 29mhla kazım yapıyorum ama pool 25 olmuş hw reject tarzı hatalar da yok

Rica ederim hocam, saat başına share oranınız kaç oldu acaba? Ve kullandıgınız pool port no nedir? Ben de 29mhla kazım yapıyorum ama pool 25 olmuş hw reject tarzı hatalar da yok
Su an 12 saatte a:153 r:2 olarak gorunuyor. Efektif de 30mh gorunuyor yazilimda. 3333 portunu kullaniyorum.

Bende share acayip düşük. Nasıl çözeceğiz bunu anlamadım..

Share acayip düşük şuan neredeyse 15 saattir toplam 90 share elde ettim. Bi bizde mi sorun var acaba?

Benim de accept oranim azaldi, dolayisiyla efektif gucum de azaldi ama su anda kendi kazim gucumle hemen hemen aynilar.

Oc yaptiysaniz eger hashrate'i max yapabilmek icin her zaman en yuksek oc degerlerini kullanmak fayda yerine zarar verebiliyor. Stabiliteyi bozuyor. Ben dun gece bi miktar dusurdum, dun geceden beri daha stabil calistigini dusunuyorum.

Yok arkadaş en son satıcam kartı. Normalde 1 gecede 800-900 share kabul eden binance pool, aynı ayarlarda hiç bir şey yapmadan ne olduysa share kabul edemez hala geldi. Çözebilen var mı....

Yok arkadaş en son satıcam kartı. Normalde 1 gecede 800-900 share kabul eden binance pool, aynı ayarlarda hiç bir şey yapmadan ne olduysa share kabul edemez hala geldi. Çözebilen var mı....
Sorunun asıl çözümü pool değiştirmek hocam, pool değiştirmeden nasıl çözeriz o önemli
Farklı portları deniyorum 3333deyim şuan 1800den daha fazla share verdi gibi geldi isterseniz bir deneyin
Eğer sorunun çözümüne ulaşırsanız mesajımı alıntılayarak haberdar ederseniz çok sevinirim

Arkadaslar ben stabiliteyi tutturmaniz gerektigini dusunuyorum. Her zaman daha fazla mh alabilmek icin oc'yi surekli yukseltip stabil olmadan ornek veriyorum 30-31 mh almak yerine stabil bi sekilde 28 mh ile kazmak sorunu cozuyor gibi. Sahsen ben bu kaniya vardim. Hw error cok yuksekti, 2090 memclk degerini 1950'ye cektim 24 saatlik degerlerimi ekte paylasiyorum. @Kuvan @revilationer1

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210402-214003_TeamViewer.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…