Binance güvenilir mi?

Oğuzhan Can45

Decapat
Katılım
13 Nisan 2020
Mesajlar
63
Binance güvenilir mi? 500 lira kadar altcoinlere yaptıracağım da. Ufak bir araştırma yaptım. Herhalde en güveniliri Binance. Kişisel bilgileri versem sorun olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En güvenilir Binance tabi ki.
Siteyi kapatıp paralar ile başka bir ülkeye kaçma ihtimali yok. Mars'a kaçarsa belki kaçabilir. Çünkü tüm dünyada kullanılan bir firma. Ben kendime göre güvenceyi bu olarak görüyorum. Hangi ülkeye kaçarsa kaçsın, orada bir sürü kullanıcısı olacağı için devlet boş durmaz.
 
Komisyon önemli değil ya kişisel bilgilerde herhangi bir sorun olmaz değil mi? Bende kısa bir araştırma yaptım herkes en guvenlisiniz Binance olduğunu söyledi.

Sıkıntı olmaz hocam tüm kripto para borsası kullanıcıları ve bu forumdakiler Binance kullanıyor.
 
Devlet baba sağ olsun doğrudan çekemiyorsun parayı artık.

Hocam zaten banka kartı kullanmak için Binance TR lazdımdı devlet ön ödemeli kartları yasaklayınca Binance TR zorunlu oldu. Sizde Binance TR kullanarak komisyonsuz istediğiniz zaman yatırıp çekebilirsiniz.
 
Elimdeki tek ekran kartımla RVN mining yapıyorum, kazdığım coinlerin ödemeleri binance globale düşüyor.
Bianace'a kayıt olurken referans kodu; girip girmediğimi hatırlamıyorum ve okuduğum kadarıyla "komisyon kesintisi yaşamak istemiyorsanız" referans kodunu şiddetle tavsiye ediyorlar.
  • Yani yeni bir hesap mı açmalıyım ?(Açacaksam şuan ki RVN coinleri yeni Binance nasıl geçire bilirim ?)
  • TR BİNACE(üyeliğim yok) üyelik açarsam orada referans kodu kullanmam yeterli olur mu ? (Sonuçta ücretleri TR binance ile hesabıma transfer edeceğim)
Şuan Binance Global'e kimlik bilgilerimi tanımlamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı