Binance hesabımın ID'si değişti

Arkadaşlar merhaba,

Normalde kullandığım Binance hesabımın ID'si: X ve kimlik doğrulaması, 2FA vesaire yapıldı, içerisinde yüklü bir miktar para da vardı.
Ama bir kere Binance uygulaması silindi ve tekrar telefon numaram ile giriş yapmayı denediğimde; ID'si: Y olan farklı bir hesaba aktarıyor beni. İşin garip yanı orijinal hesabımda kullandığım şifre ile giriyor ve bu hesapta kimlik doğrulanmamış ve spot cüzdanı bomboş.

Binance canlı desteğe durumu anlattım ama geri dönüş yapmalarını bekliyorum. Herhangi bir müşteri hizmetleri telefonları da yok.

Bana yardımcı olur ve fikir verirseniz çok mutlu olurum. Garip bir durumun ortasındayım.

Hocam onu nasıl ayırt edeceğiz? Webden mi yapalım girişi mobilden mi?

Mobilden girdiysen cüzdan kısmının en altında BinanceTR var.

Mobilden girdiysen cüzdan kısmının en altında BinanceTR var.

Deniyorum hocam şimdi ama TR olanda cep telefonu ile giriş yapılmıyor sanırsam.

Düzeltme: Bu seçeneği eleyelim hocam TR olanı hiç kullanmadım globalde bizim hesap.

Arkadaşlar merhaba,

Normalde kullandığım Binance hesabımın ID'si: X ve kimlik doğrulaması, 2fa vesaire yapıldı, içerisinde yüklü bir miktar para da vardı.
Ama bir kere Binance uygulaması silindi ve tekrar telefon numaram ile giriş yapmayı denediğimde; ID'si: Y olan farklı bir hesaba aktarıyor beni. İşin garip yanı orijinal hesabımda kullandığım şifre ile giriyor ve bu hesapta kimlik doğrulanmamış ve spot cüzdanı bomboş.

Binance canlı desteğe durumu anlattım ama geri dönüş yapmalarını bekliyorum. Herhangi bir müşteri hizmetleri telefonları da yok.

Bana yardımcı olur ve fikir verirseniz çok mutlu olurum. Garip bir durumun ortasındayım.

Hocam bir sürü Binance var sen hangisinde işlem yaptın global - usa - TR -vb büyük ihtimal TR ile globali karıştırıyorsun birkere birinde hesap açınca hepsine girmene izin veriyor.

Biri TR biri global.

Ekran Görüntüsü (31).png

Ekran Görüntüsü (32).png

İkisinede girmeyi dene Google üzerinden bakalım hangisinde paran.

Hocam bir sürü Binance var sen hangisinde işlem yaptın global - usa - TR -vb büyük ihtimal TR ile globali karıştırıyorsun birkere birinde hesap açınca hepsine girmene izin veriyor.
TR olana hiç giriş yapmadık normalde mobilden kullanıyoruz, global olan uygulama yani. Farklı bir durum var sanırsam.

Uygulama telefon ayarlarından sıfırlandı, Google authenticator kaldırılmadı hala aktif şu an kod üretiyor. Cep telefonu tanımlıydı, mail'in de tanımlı olması lazım.

Hatta numara ve şifre de kayıtlı idi telefonda(otomatik doldurma). Sıfırlandıktan sonra aynı şekilde giriş yapıldı ve bu durum gelişti yani.

Ticket açtık destekten yanıt alamadık henüz, öğlenden beri bekliyoruz.

TR olana hiç giriş yapmadık normalde mobilden kullanıyoruz, global olan uygulama yani. Farklı bir durum var sanırsam.

Uygulama telefon ayarlarından sıfırlandı, Google authenticator kaldırılmadı hala aktif şu an kod üretiyor. Cep telefonu tanımlıydı, Mail'in de tanımlı olması lazım.

Hatta numara ve şifre de kayıtlı idi telefonda(otomatik doldurma). Sıfırlandıktan sonra aynı şekilde giriş yapıldı ve bu durum gelişti yani.

Ticket açtık destekten yanıt alamadık henüz, öğlenden beri bekliyoruz.

Hocam trninde uygulaması var.
Google'dan girin bir bakın hangisinde olduğuna atığım linkden.

Evet, uygulamaların ayrı olduğunu biliyorum ona istinaden açıklama yaptım. TR olanda cep telefonu ile giriş yapma seçeneği yok, sadece e posta seçeneği var. Yani şimdiye kadar TR olanı kullanmış olmam imkansız.
Hâlâ ID'si Y olan boş ve kimlik doğrulama yapılmamış hesaba giriş yapıyor.

Evet, uygulamaların ayrı olduğunu biliyorum ona istinaden açıklama yaptım. TR olanda cep telefonu ile giriş yapma seçeneği yok, sadece e posta seçeneği var. Yani şimdiye kadar TR olanı kullanmış olmam imkansız.

Hâlâ ID'si Y olan boş ve kimlik doğrulama yapılmamış hesaba giriş yapıyor.
Hocam telefon numarasi ile degil mail adresi ile giris yapmayi dene. Bugun bende de oldu, uygulama surekli kapaniyordu kendi kendine silip tekrar yuklemeyi denedim olmadi, daha sonra android sistem webview falan onu guncellemek gerektigini ogrendim guncelledim ve android uygulamasi normale dondukten sonra ilk ben de telefon numarasiyla giris yaptigimda ayni sifreyle giris yapabildim fakat kendi hesabimla alakasiz bi hesap oldugunu fark ettim. Sonra mail adresiyle giris yaptim ve kendi hesabima erisebildim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı