Binance pool eksik ödeme geliyor

Hocam indirdiğin dosyada ETH-2miners dosyasını düzenle deyince kodda -o diye bir yer var o kısımdan sonraki "stratum+tcp://eth.2miners.com:2020" yazan yeri silin aynı yere "stratum+tcp://ethash.poolbinance.com:1800" bunu yazın. Yalnız baştaki ve sondaki üstten tireleri silin yani tirenin içindekileri yazın stratum+tcp... Diye başlayan kısmı. Daha sonra ise ikinci yapmanız gereken yine kodda -u diye bir kısım var orada "0x1F75e..." diye bir bölüm var onu silin ve yerine ismailetherium yazın. Daha sonra kaydedip çıkın ve bu dosyayı çalıştırın. Bunların dışında girmeniz ya da yapmanız gereken bir şey yok.

Dediğiniz gibi yaptım ancak diğerine kıyasla çok yavaş ilerliyor kazım.

Dosya Ekleri

• xys.JPG
    xys.JPG
    85,9 KB · Görüntüleme: 53
Yine olmaz ise bu videoya bakarak yapabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine olmaz ise bu videoya bakarak yapabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan bakarak yaptım zaten şu an kazım yapıyor ancak diğer miner programına kıyasla çok yavaş kazım yapıyor.

Bu videodan bakarak yaptım zaten şu an kazım yapıyor ancak diğer miner programına kıyasla çok yavaş kazım yapıyor.
Yavaş kazım derken Mh değeri anlamında mı hocam? Eğer bunu demek istiyorsanız internet tarayıcısını yada arka planda çalışan programları kapatıp birkaç dakika bekleyin maximum değere ulaşacaktır.

Yavaş kazım derken mh değeri anlamında mı hocam.

Hayır, 30 saniyede bir sonraki kazımın verisi düşüyor. Diğerinde 5,10 sn de diğer kazımın verisi düşüyor. Resimde dikkat ederseniz saatler yazıyor her verinin üzerinde. 30 sn aralıklarla sonraki kazım gerçekleşiyor.

Dosya Ekleri

• Inkedxar_LI.jpg
    Inkedxar_LI.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 54
Hayır, 30 saniyede bir sonraki kazımın verisi düşüyor. Diğerinde 5,10 sn de diğer kazımın verisi düşüyor.
Anladım. O zaman şunu yapabilirsiniz. Minig i durdurup yine aynı dosyayı düzenle deyip açın ve kodda "rig0" yazan yer var o kısımdan sonra bir boşluk bırakıp şu kodu yapıştırın: "--gpu-report-interval" . Bu koddan sonra yine bir boşluk bırakın ve 10 yazarsanız 10 saniyede bir kazım hızını gösterir. 5 yazarsanız 5 saniyede bir gösterir. Yada 50 yazarsanız 50 saniyede bir bu size kalmış. Ama şunu da ekleyeyim ben bu ayarı 45 te kullanıyorum. Çünkü ne kadar düşürürseniz çok azda olsa Mh değerinde azalma olduğunu fark edeceksiniz. Çünkü anlık değeri raporlamak için yine ekran kartının performansını kullanır buda mining i etkiler. Ama dediğim gibi bu kısım size kalmış. 5 yazarsanız 5 saniyede bir hızı raporlar. Bu arada minimum 5 saniye daha düşüğü yok. En son yine dosyayı kaydetmeyi unutmayın.

Anladım. O zaman şunu yapabilirsiniz. Minig i durdurup yine aynı dosyayı düzenle deyip açın ve kodda "rig0" yazan yer var o kısımdan sonra bir boşluk bırakıp şu kodu yapıştırın: "--GPU-report-interval". Bu koddan sonra yine bir boşluk bırakın ve 10 yazarsanız 10 saniyede bir kazım hızını gösterir. 5 yazarsanız 5 saniyede bir gösterir. ya da 50 yazarsanız 50 saniyede bir bu size kalmış. Ama şunu da ekleyeyim ben bu ayarı 45'te kullanıyorum. Çünkü ne kadar düşürürseniz çok az da olsa mh değerinde azalma olduğunu fark edeceksiniz. Çünkü anlık değeri raporlamak için yine ekran kartının performansını kullanır bu da mining i etkiler. Ama dediğim gibi bu kısım size kalmış. 5 yazarsanız 5 saniyede bir hızı raporlar. Bu arada minimum 5 saniye daha düşüğü yok. En son yine dosyayı kaydetmeyi unutmayın.

Bunun standart bir ayarı yok mu? Standartı 30 saniye veya 45 saniye olamaz değil mi? Çünkü diğer miner programı 30 saniyede 3-4 kazım yaparken bu 30 saniyede 1 kazım yapıyor. Bu da kazancımı ciddi anlamda düşürmez mi?

Bunun standart bir ayarı yok mu? Standartı 30 saniye veya 45 saniye olamaz değil mi? Çünkü diğer miner programı 30 saniyede 3-4 kazım yaparken bu 30 saniyede 1 kazım yapıyor. Bu da kazancımı ciddi anlamda düşürmez mi?
Hocam siz yanlış anladınız galiba. Miner programları belirli aralıklarla kazım yapmazlar, sürekli aralıksız kazım yaparlar. Bunu afterburnerden anlayabilirsiniz. Dediğiniz gibi belirli saniyelerle kazım yapsalardı afterburner'de sürekli değerler yükselip düşerdi ve oradan anlardınız. Bu bahsettiğimiz durum miner programlarının anlık olarak size kazım hızınızı göstermesi olayıdır. Yani siz 10 saniye belirlediniz diyelim 10 saniye önceki o anlık ve 10 saniye sonraki o anlık değerini gösterir program. Yani bu arada durmaz yada ara vermez. Sadece anlık kazım hızınızı belirlediğiniz süre aralıklarıyla size raporlar. T-rex'in standart ayar yapılmamış raporlama süresi 30 sn. dir. Ama size bunu değiştirme hakkı verir. Kartlar sürekli her saniye aynı Mh değerinde kazamazlar. Çünkü kart anlık ısınır, soğur, pool un ms. anlamında bağlantısı yavaşlar yada kendi internetinizde dalgalanma olur... bu sebeplerden anlık Mh değeriniz sürekli değişir. Miner programları da sizi bunu istediğiniz aralıklarla raporlar. Bu raporlama değerinin bahsettiğiniz gibi kazancınızda etkisi yok gibi birşeydir.

Hocam siz yanlış anladınız galiba. Miner programları belirli aralıklarla kazım yapmazlar, sürekli aralıksız kazım yaparlar. Bunu Afterburner'den anlayabilirsiniz. Dediğiniz gibi belirli saniyelerle kazım yapsalardı Afterburner'de sürekli değerler yükselip düşerdi ve oradan anlardınız. Bu bahsettiğimiz durum miner programlarının anlık olarak size kazım hızınızı göstermesi olayıdır. Yani siz 10 saniye belirlediniz diyelim 10 saniye önceki o anlık ve 10 saniye sonraki o anlık değerini gösterir program. Yani bu arada durmaz ya da ara vermez. Sadece anlık kazım hızınızı belirlediğiniz süre aralıklarıyla size raporlar. T-rex'in standart ayar yapılmamış raporlama süresi 30 sn. dir. Ama size bunu değiştirme hakkı verir. Kartlar sürekli her saniye aynı mh değerinde kazamazlar. Çünkü kart anlık ısınır, soğur, pool un ms. Anlamında bağlantısı yavaşlar ya da kendi internetinizde dalgalanma olur... Bu sebeplerden anlık mh değeriniz sürekli değişir. Miner programları da sizi bunu istediğiniz aralıklarla raporlar. Bu raporlama değerinin bahsettiğiniz gibi kazancınızda etkisi yok gibi birşeydir.

Anladım hocam. Bu arada %1'de miner programının geliştiricisi kesinti alıyor sanırım.

Dosya Ekleri

• vc1.JPG
    vc1.JPG
    61 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı