İlk denemeyi Phoenix Miner ile yaptım ama 8 saatte ancak 1 saatlik ETH yüklendiğini gördüm. Sonra Claymore'a geçtim ve Ethermine'da kazandığımdan biraz daha fazla bir miktar kazanmaya başladım.
Kısaca BinancePool'da şu anda daha fazla kazıyorum.
Son olarak hocam şu resimdeki kısmı açıklar mısınız? Bugünkü tahmini gelir ne demek? Gün içerisinde kazanacağım miktar ise neden bu kadar az? Ethermine'daki tahmin gibi hıza göre değer vermek yerine zamanla mı artacak?
Son olarak hocam şu resimdeki kısmı açıklar mısınız? Bugünkü tahmini gelir ne demek? Gün içerisinde kazanacağım miktar ise neden bu kadar az? Ethermine'daki tahmin gibi hıza göre değer vermek yerine zamanla mı artacak?
... Hocam kırmızıyla çizdiğim yerde Binance Pool'da oluşturduğunuz madenci adını girdiğiniz vakit binance pool'da kazım yapmaya başlayacaksınız. İsterseniz kodu atayım (Claymore için)
... Hocam kırmızıyla çizdiğim yerde Binance Pool'da oluşturduğunuz madenci adını girdiğiniz vakit binance pool'da kazım yapmaya başlayacaksınız. İsterseniz kodu atayım (Claymore için)
Kendi kullandığım kodu da bırakayım. -mode 1 Claymore dual mining yapabildiği için o özelliği kapatmaya yarıyor. Kapatmasak bir şey olur mu bilmiyorum ama yukarıdaki kod ile 4 - 5 gündür stabil kazım yapabiliyorum.
Bu arada ben önce kendi Binance hesabıma girip daha sonra pool hesabını oluşturdum. Biraz karışık yapmışlar sistemi.