Binance Pool hakkında görüşleriniz neler?

Ethermine 0.01 eth komisyon mu alıyor? Yoksa yüzde mi demek istenidiz?
%1 olacak. Güncel olarak Ethermine %1 ve BinancePool %0.5 olacak. Düzelttiğiniz için teşekkürler. Başka şeyleri de hesaplarken arada kaynamış.

Çok sağolsun moderatörler ilk mesajdaki hatalı kısmı düzelttiler.

Konuyu 24 saat sonunda bir güncelleyin arkadaşlar, fark var mı yok mu? Hangi miner daha iyi gibisinden. Bol kazançlar.
Bu sabah mobil uygulamayla girdim saat 6 gibi bakiyeme yatmış. Ama sıkıntı şurada 16 saattir çalıştırıyorum ve olması gerekenden 0.00024 ETH (4TL) daha az yatmış. 24 saat daha çalıştıracağım hata payı düzelirse Binance Pool'a devam ederim. Düzelmezse Ethermine'a geri geçeceğim. 1 günde 6 TL'lik hata payı tek kartlı kullanıcı için büyük bir pay (Aylık 180 TL).
Nanopool'a da bakabilirsiniz.
Nanopool ödeme limiti nedir ki hocam, araştırdım ama bulamadım. Günlük mü yoksa haftalık mı çekebiliyoruz ya da bir alt limit var da ona ulaşınca mı? @Pmw

Olması gerektiğinden az yatması kötü olmuş, tam 24 saat çalıştırıp hiç bilgisayarı ellemeden günlük getiriyi karşılaştırmak lazım aslında. Bol şans tekrardan.

Son olarak hocam şu resimdeki kısmı açıklar mısınız? Bugünkü tahmini gelir ne demek? Gün içerisinde kazanacağım miktar ise neden bu kadar az? Ethermine'daki tahmin gibi hıza göre değer vermek yerine zamanla mı artacak?
Merhaba,
Tahmini değer dediği kısım bildiğim kadarıyla o ana kadarki kazancınızın tahmini oluyor, çünkü gün sonu hesaplamada net kazanç çıkıyor.

Soldaki değer kazmaya devam ettikçe değişir.
1613943865973.png

İlk denemeyi Phoenix miner ile yaptım ama 8 saatte ancak 1 saatlik ETH yüklendiğini gördüm. Sonra Claymore'a geçtim ve Ethermine'da kazandığımdan biraz daha fazla bir miktar kazanmaya başladım.

Kısaca binancepool'da şu anda daha fazla kazıyorum.

Hocam, PhoneixMiner ile kazım yapıyorum Ethermine üzerinden kontrol ediyorum. Acaba başka bir mining programına geçsem benim de kazım değerlerim artar mı?

Hocam, PhoneixMiner ile kazım yapıyorum Ethermine üzerinden kontrol ediyorum. Acaba başka bir mining programına geçsem benim de kazım değerlerim artar mı?
Hocam birkaç şeyi test etmeniz lazım, sadece miner programı değiştirmek işinize yaramayabilir.
1. Amd veya Nvidia için optimizasyonu değişik minerları 1 er günlük veya en azından birkaç saatlik priyotlarda denemelisiniz.

2. Minerların kendi parametreleri de oluyor, onları da öğrenip kendi kartınızın vram miktarı vs durumuna göre ayar yapmanız gerekiyor olabilir.

3. Ekran kartınızın ayarlarını da değiştirmeniz, optimum ayarı bulana kadar ufak ufak değişikliklerle deneme yapmanız lazım.

Son olarak yabancı diliniz varsa durumunuza da bağlı olarak bilgilendirici-açıklayıcı Türkçe ve yabancı dilde çokca video var. İzlemenizi tavsiye ederim.
özellikle 2miners da bazı makaleler var, benim işime yaramıştı.
Tavsiye ederim.

Hocam birkaç şeyi test etmeniz lazım, sadece miner programı değiştirmek işinize yaramayabilir.
1. AMD veya NVIDIA için optimizasyonu değişik minerları 1'er günlük veya en azından birkaç saatlik priyotlarda denemelisiniz.

2. minerların kendi parametreleri de oluyor, onları da öğrenip kendi kartınızın VRAM miktarı vs durumuna göre ayar yapmanız gerekiyor olabilir.

3. ekran kartınızın ayarlarını da değiştirmeniz, optimum ayarı bulana kadar ufak ufak değişikliklerle deneme yapmanız lazım.

Son olarak yabancı diliniz varsa durumunuza da bağlı olarak bilgilendirici-açıklayıcı Türkçe ve yabancı dilde çokca video var. İzlemenizi tavsiye ederim.
Özellikle 2miners da bazı makaleler var, benim işime yaramıştı.
Tavsiye ederim.

Hocam, Undervolt ayarlarıyla şu an RX 5500XT 8 GB ile 26, 26.8 mh/s arası kazım yapıyorum ve 63W harcıyor maksimum PhoneixMiner ile. Ekran kartım hakkında bilginiz var mı ? Boşuna miner değiştirmek istemem.

Hocam, Undervolt ayarlarıyla şu an RX 5500XT 8 GB ile 26, 26.8 mh/s arası kazım yapıyorum ve 63W harcıyor maksimum PhoneixMiner ile. Ekran kartım hakkında bilginiz var mı ? Boşuna miner değiştirmek istemem.
bendeki kartlar 6800 ve 6800 xt, sizdeki hakkında bilgim yok, ben de 1 haftadır çeşitli minerlar deniyorum. Şu an ethminerı deniyorum, onda miner development fee yok.
Eğer uygun şekilde ayarlayabilirsem masraf alınmaması bana yarar sağlayacak.

bendeki kartlar 6800 ve 6800 xt, sizdeki hakkında bilgim yok, ben de 1 haftadır çeşitli minerlar deniyorum. Şu an ethminerı deniyorum, onda miner development fee yok.
Eğer uygun şekilde ayarlayabilirsem masraf alınmaması bana yarar sağlayacak.
Hocam bulabildiğiniz en iyi miner'ı bulduğunu zaman buradan yazarsanız sevinirim. Ben de bilgileneyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı