Binance pool mu Ethermine mı?

%15'lik bir paranın gittiğine dair bir kanıtınız var mı?
0,00001'lik bir fark var. Yani 19 Krş.

%15'lik bir paranın gittiğine dair bir kanıtınız var mı?
0,00001'lik bir fark var. Yani 19 Krş.

Eki Görüntüle 990830Eki Görüntüle 990832
Hayır, siz yanlış anlamışsınız. Verdikleri ücretten bahsetmiyorum. Siz elinizde bulunan Ethereum'u satmak için bir borsaya göndereceğiniz zaman o transfer sizden bir ağ ücreti alıyor. Bu ücret de %15 civarlarında. Örneğin 100 liralık Ethereum transfer ederseniz 50 lirasını ağ ücreti olarak kesiyor.
Daha fazla keser.

Böyle bir kesilmeyi ilk defa duydum her 10 günde bir etheri gönderiyorlar şimdiye kadar hiç eksik olmadı.

Ethermine paribu hesabıma gönderecek Ethereum'u başka bir borsaya neden göndereyim orada satarım ne gibi bir kesinti olacak dediğinizi anlamadım.

%15 gibi bir miktarın gittiğine emin misiniz? Kaynak neresi tam olarak? Sadece 19 kuruş değerinde Ethereum kesintisi oluyor para aktarırken Ethermine'dan.

%15 gibi bir miktarın gittiğine emin misiniz? Kaynak neresi tam olarak? Sadece 19 kuruş değerinde Ethereum kesintisi oluyor para aktarırken Ethermine'dan.
ERC20 protokolü kullanırsanız aktardığınız miktar 1000 TL civarı ise %15 kesinti yapıyor. Transferi kendim yaptığım için biliyorum. 1300 TL'lik Ethereum için yaklaşık 19 dolar ağ ücreti ödedim.

Erc20 protokolü kullanırsanız aktardığınız miktar 1000 TL civarı ise %15 kesinti yapıyor. Transferi kendim yaptığım için biliyorum. 1300 TL'lik Ethereum için yaklaşık 19 dolar ağ ücreti ödedim.

Ethereum'u satıp tether dolar alıp aktarırsak aynısı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…