Binance pool mu Ethermine mı?

Kesinlikle Binance Pool. İlk sebep olarak en düşük komisyona sahip havuz olmasını söyleyebilirim. Bir başka sebep ise kazdığınız Ethereum'ları Binance veya herhangi bir borsa üzerinde satmak istediğinizde bu Etherum'ların oradaki hesabınıza aktarılması için transfer yapmanız gerekiyor. Bu transfer belirli bir ağ ücretine sahip. Ethererum'da bu ağ ücretleri çok yüksek olmasından ötürü başka bir havuzda kazım yaptığınızda paranızın %15 gibi bir miktarı boşa gitmiş oluyor.
%15'lik bir paranın gittiğine dair bir kanıtınız var mı?
0,00001'lik bir fark var. Yani 19 Krş.

ether1.jpg
binance.jpg

%15'lik bir paranın gittiğine dair bir kanıtınız var mı?
0,00001'lik bir fark var. Yani 19 Krş.

Eki Görüntüle 990830Eki Görüntüle 990832
Hayır, siz yanlış anlamışsınız. Verdikleri ücretten bahsetmiyorum. Siz elinizde bulunan Ethereum'u satmak için bir borsaya göndereceğiniz zaman o transfer sizden bir ağ ücreti alıyor. Bu ücret de %15 civarlarında. Örneğin 100 liralık Ethereum transfer ederseniz 50 lirasını ağ ücreti olarak kesiyor.
Daha fazla keser.

Hayır, siz yanlış anlamışsınız. Verdikleri ücretten bahsetmiyorum. Siz elinizde bulunan Ethereum'u satmak için bir borsaya göndereceğiniz zaman o transfer sizden bir ağ ücreti alıyor. Bu ücret de %15 civarlarında. Örneğin 100 liralık Ethereum transfer ederseniz 50 lirasını ağ ücreti olarak kesiyor.

Daha fazla keser.

Ethermine paribu hesabıma gönderecek Ethereum'u başka bir borsaya neden göndereyim orada satarım ne gibi bir kesinti olacak dediğinizi anlamadım.

Kesinlikle Binance Pool. İlk sebep olarak en düşük komisyona sahip havuz olmasını söyleyebilirim. Bir başka sebep ise kazdığınız Ethereum'ları Binance veya herhangi bir borsa üzerinde satmak istediğinizde bu Ethereum'ların oradaki hesabınıza aktarılması için transfer yapmanız gerekiyor. Bu transfer belirli bir ağ ücretine sahip. Ethererum'da bu ağ ücretleri çok yüksek olmasından ötürü başka bir havuzda kazım yaptığınızda paranızın %15 gibi bir miktarı boşa gitmiş oluyor.

%15 gibi bir miktarın gittiğine emin misiniz? Kaynak neresi tam olarak? Sadece 19 kuruş değerinde Ethereum kesintisi oluyor para aktarırken Ethermine'dan.

%15 gibi bir miktarın gittiğine emin misiniz? Kaynak neresi tam olarak? Sadece 19 kuruş değerinde Ethereum kesintisi oluyor para aktarırken Ethermine'dan.
ERC20 protokolü kullanırsanız aktardığınız miktar 1000 TL civarı ise %15 kesinti yapıyor. Transferi kendim yaptığım için biliyorum. 1300 TL'lik Ethereum için yaklaşık 19 dolar ağ ücreti ödedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı