Ne hata veriyor? Binanceye girerken şu çıkar. Binance.com hesabıyla oturum açın'a basman gerekiyor.Hesapları bağlayamıyorum hocam tr ile global.
Hocam global ile tr bağlayamıyorum.
Ne hata veriyor? Binanceye girerken şu çıkar. Binance.com hesabıyla oturum açın'a basman gerekiyor.Hesapları bağlayamıyorum hocam tr ile global.
Hocam global ile tr bağlayamıyorum.
Bastım, soonra confşrm dedim giriş başarısız dedi belki ilkez kayıt olduğum için olabilir mi ?Ne hata veriyor? Binanceye girerken şu çıkar. Binance.com hesabıyla oturum açın'a basman gerekiyor.
Eki Görüntüle 2483953
Bastım, sonra confirm dedim giriş başarısız dedi belki ilkez kayıt olduğum için olabilir mi ?Ne hata veriyor? Binanceye girerken şu çıkar. Binance.com hesabıyla oturum açın'a basman gerekiyor.
Eki Görüntüle 2483953
bide ben 3. doğrulamayı yapmadım da ne işe yarıyor o.Ne hata veriyor? Binanceye girerken şu çıkar. Binance.com hesabıyla oturum açın'a basman gerekiyor.
Eki Görüntüle 2483953
Olabilir şu an hatırlamıyorum daha önce. Eğer olmuyorsa direk binance trden hesap aç aynı mail telefon ile. Belki o şekilde bağlantı oluşabilir.Bastım, soonra confşrm dedim giriş başarısız dedi belki ilkez kayıt olduğum için olabilir mi ?
Bastım, sonra confirm dedim giriş başarısız dedi belki ilkez kayıt olduğum için olabilir mi ?
bide ben 3. doğrulamayı yapmadım da ne işe yarıyor o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.