Binance vs Paribu vs BtcTurk

BtcTurk'de, Paribu'da Binance'da yani hepsinde garip yorumlar var. Hiçbiri güvenli değil gibi. Hangisi daha güvenli ve hangisi daha hızlı değerleri güncelliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Binance daha bilinen coinler için kullanılıyor. Gate.io, Uniswap, Pancakeswap gibi firmalar piyasaya girmemiş ve genelde değerleri düşük coinleri barındırıyor. Bu dediklerime de bakmanızı öneririm. Ama söyledikleriniz içince Binance diğer iki seçenekten baya farkla önde.
Thodex ne kadar güvenliyse, Paribu ve BtcTurk'de o kadar güvenli benim gözümde.
Türk borsalarına güvenmek artık çok zor. Dolandırıcılık olayları son zamanlarda çok fazla patlak vermeye başladı.
 
Hiçbir kimse şu kesinlikle güvenilirdir diyemez ama paribu ve BtcTurk'e ben güvenmiyorum parana bir şey olsa karşında herhangi bir muhatap bulamazsın Binance da %100 güvenilir değil fakat en az risk taşıyan Binance'dır. Ben de işlemlerimi Binance üzerinden yapıyorum.
 
Paribu ve BtcTurk ne zaman bir coin ani yükseliş yapsa kilitleniyor. Kusura bakmayın ama bu tür durumlarda sana satış yaptırmayarak niyetini belli ediyor. Para hacimleri çok küçük olduğundan anlık yükselen bir coini satmaya kalksanız bu işin altında ezileceğini bildiğinden sistemi kilitleyip sana yaptırmıyor işlemi zamanında. Binance gibi uluslararası çapta büyük hacimli borsalar en garantilisi. Binance gibi büyük borsalarda kilitlenme oluyor ama çok az ve bunlar da olağan zamanda oluyor bir coinin ani yükseliş veya düşüşü gibi kritik zamanlarda olmuyor. Gerçekten teknik sorundan oluyor yani. Yerliden uzak durmak en akıllıcası.
 
Binance Global + Binance TR hesaplarını birbirine bağlı kullanıyorum.

Bir de gate.io'da ve Coinbase'da doğrulanmış hesabım var ancak orada hiç para tutmuyorum.
 
Binance dünya çapında en büyük ve en geniş çaplı kripto para borsası diye biliyorum. Bende kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Tabiiki en büyük ve en bilinen olması bir şeyi güvenilir kılmaz fakat kullanıcıların gözünde şu ana kadarki sicili en temiz olan borsalardan biri olduğunu düşünüyorum. Binace'in çökmesi birazda örneğin Türkiyede Ziraat Bankasının çökmesi gibi olurdu sanırım.
 

Geri
Yukarı