Binance'da hangi kartlara izin mevcut?

muratkoc0

Decapat
Yer
İstanbul Sultangazi
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Intel Core i5 12400F
Anakart : ASUS PRIME H610M-A
Ram : Kingston 8GB FURY Beast (2x)
Ekran Kartı : ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT
SSD : SAMSUNG 1TB 980 NVMe M.2 SSD
Kasa ve Güç Kaynağı : Rampage VOYAGER 750W 80+ BRONZE RGB ATX Mid
Tower Gaming Kasa
Merhaba.
Binance'de bildiğiniz üzere Papara geçersiz sayılıyor. Babam benim adıma bankamatik kartı çıkarırsa Binance'de kullanabilir miyim?

Benim tavsiyem kendine ait banka hesabın varsa EFT/Havale yapman, kart konusunda da Binance global için kredi kartı geçerliydi sadece sanırım.

Yaş 17. Babamın kefil olması durumunda herhangi bir bankadan hesap açma kredi kartı alma ihimalim var midi.

Sen banka hesabı açsan bile Binance doğrulama yapmana izin vermez, izin vermediği için para atıp işlem yapamazsın. Minimum 18 yaşında olman gerekiyor.

Hesap açtım Binance sıkıntı yok kart sorunum var şu an. Herhangi bir ebeveynim kefil olması durumunda banka hesabı açabilir miyim?

Evet açtırırsın, ama Binance para yüklemen için hesabı açman yetmiyor doğrulama yapman gerek.

Kral niye sadece soru dışında bir şey diyorsun doğrulama canlılık testi vs. her şey tamam.
Kredi kartı banka hesabı?

Kral niye sadece soru dışında bir şey diyorsun doğrulama canlılık testi vs. her şey tamam.
Kredi kartı banka hesabı?

Dostum sen anlamak istemiyorsun soruna 292929 kere cevap verdim zaten, ben iyiliğin için diğer kısmıda soruyorum sen beynini kapatıp sadece diğer soruya odaklanıyorsun. Kolay gelsin iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı