Binance'da Papara yasaklanması

Binance TR hesabı açıp aynı bilgilerinizi giriyorsunuz. Ondan sonra Global hesaptan TR hesabına komisyon olmadan para gönderip, yine komisyon olmadan oradan banka hesabınıza atabilirsiniz.

Yatırırken de, Binance TR'ye girip bankanıza ait olacak IBAN kodunu kopyalayıp, ondan sonra Akbank, Vakıfbank gibi uygulamalardan o IBAN'a EFT ile para yatırıyorsunuz. Sonra TR'den globale transfer...

@Engin Direkt bankadan para yatırma yok, ya Papara kullanacaksın ya da yukarıda söylediğim yöntemi yapacaksin. Papara yasaklandığına göre bu kalıyor bir tek.

Biliyorum da arkadaş çözüm bulmaya çalışmış.

Konu sahibi hocam her şey güzel de, parayı geri Papara'ya nasıl aktaracaksınız? Onun yerine örneğin Ziraat Bankası'ndan bir kart alıp ona yollayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Çözümü olmadığı için tek çözümü açıkladım işte ben de. :D

Kripto para işlerinde Papara kullanılmasının sebebi nedir? Bilmediğim ve kripto para borsasına uzak olduğum için soruyorum. Herhangi bir bankanın vadesiz hesabını kullanarak para çekme ya da yatırma yapılmıyor mu? Neden Papara?
Binance globale para aktarım sadece onunla oluyordu çünkü

Binance tr ye para yatırıp usdt alıp global hesabınıza ücretsiz transfer ediceksiniz en basit yöntem artık bu. Papara gibi %1 komisyonda ödemiyceksiniz.

Hocam USDT'yi papara'ya nasıl atacaksınız ki ? USDT Tether değil mi ?
USDT, dolar olarak geçmiyor mu ? Dolar ile kurları aynı da.
Binance TR hesabı açıp aynı bilgilerinizi giriyorsunuz. Ondan sonra Global hesaptan TR hesabına komisyon olmadan para gönderip, yine komisyon olmadan oradan banka hesabınıza atabilirsiniz.

Yatırırken de, Binance TR'ye girip bankanıza ait olacak IBAN kodunu kopyalayıp, ondan sonra Akbank, Vakıfbank gibi uygulamalardan o IBAN'a EFT ile para yatırıyorsunuz. Sonra TR'den globale transfer...

@Engin Direkt bankadan para yatırma yok, ya Papara kullanacaksın ya da yukarıda söylediğim yöntemi yapacaksin. Papara yasaklandığına göre bu kalıyor bir tek.
Hiçbir şekilde Papara kullanmamın imkanı yok mu yani ? Binance, paranızı USD'ye çevirip çekebilirsiniz, sadece TL'ye yasaklandı dedi.
Ben sana yapacağın şeyi anlatayım. Binance TR hesabı açıyorsun. Oraya Ziraat ile anında yükleme yapıyorsun. Ordaki parayı herhangi USD'ye çevirip, Binance TR üzerinden Binance Global hesabına aktarıyorsun. Bu kadar.
Global üzerinden USD'yi bulamadım, USDT var sadece. TR Binance'da USD var mı ? Ayrıca benim zaten şu an Global üzerinde olan bir param var, benim isteğim onu USD'ye çevirip Papara'dan USD hesabıma aktarmak.
P2P ile Papara'ya çekebiliyorsunuz hala.

Dediğiniz şekilde olur yani, yapabilirsiniz.
Her türlü yasak değil mi şu an Papara ? Ayrıca USDT, USD olmuyormuş sanırım.

Son düzenleme:
Ayrıca USDT, USD olmuyormuş sanırım.
USDT nin açılımı tether oluyor. Stabil coin her zaman 1 dolara eşit.
Global üzerinden USD'yi bulamadım, USDT var sadece. TR Binance'da USD var mı ? Ayrıca benim zaten şu an Global üzerinde olan bir param var, benim isteğim onu USD'ye çevirip Papara'dan USD hesabıma aktarmak
Papara devlet tarafınca yasaklandı binance gibi yerlerde kullanılması. Sizin hiç banka hesabınız yok mu? Eğer yoksa başka şekilde para çekemezsiniz artık. Banka hesabınızla binance tr yi kullanarak binance globalden para yatırma ve çekme yapabilirsiniz.

USDT nin açılımı tether oluyor. Stabil coin her zaman 1 dolara eşit.

Papara devlet tarafınca yasaklandı binance gibi yerlerde kullanılması. Sizin hiç banka hesabınız yok mu? Eğer yoksa başka şekilde para çekemezsiniz artık. Banka hesabınızla binance tr yi kullanarak binance globalden para yatırma ve çekme yapabilirsiniz.
Banka hesabım var fakat şu an benim elimde değil. Kötü oldu gerçekten, hiç gerek yoktu böyle bir yasağa.

Peki Binance neden USD'ye çevirip, yatırma ve çekme işlemlerini devam ettirebilirsiniz dedi ?

Peki Binance neden USD'ye çevirip, yatırma ve çekme işlemlerini devam ettirebilirsiniz dedi ?
Yatırabilirsin ama papara ile yatıramazsın. SWIFT ile usd yatırabilirsin ama bilmemekle beraber bankların swift komisyonlarının yüksek olduğunu tahmin ediyorum.
En mantıklısı binance tr ile Türk lirası yatırmak şuan da. En para gibi eft/havale ücreti almayan bir bankadan hesap açın isterseniz hiç bir komisyon ödemeden paranızı aktarın veya çekin. Hesap kendi adınıza olmalı bu arada yoksa paranız gidebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı