Binaya fiber kutusu geldi

Bütün bölgelerdeki VDSL2 altyapıları Fiber'e çeviriyorlar. Gerçekten! Projelendirme yapılıyor. Bu sene çoğu bölgedeki VDSL2 altyapıları Fiber'e çevirecekler. Fakat henüz bir tarih yok ay veya gün olarak. Başta yeni binalar sonrasındaki 10-20 sene içerisinde müstakil evleri Fiber'e çevirecekler.

VDSL olarak hızım iyi aslında 100 Mbit ama bant genişliği düşük olduğundan birkaç cihaz aynı anda kullanılınca internet kasıyor gibi geliyor, mesela TV'den video izlerken telefondan da açınca TV'deki video birkaç saniye donuyor ve ping de kötü. 2016 yılından beri VDSL var burada pek umudum yok ama bekleriz bakalım.

Hocam 1 ay içinde bütün işlemler bitti kutu 1 hafta sonra geldi kablo çekildikten sonra
Ama bundan sonrası nasıl ilerler bilemiyorum
çünkü bina olarak bizmi arıyacaz onlar mı gelecek belirsizlik var

Bende bunu anlamadım biz mi arayıp bina olarak başvurucaz? Süreç nasıl işliyorsa

Ya bizimkisi bide komple site olduğu için binalar çok hepsine birden geldi ve bundan sonrası nasıl ilerler bilemiyorum kimse bir şeyde demiyor bina olarak biz mi el atacaz anlamadım

Hocam bende sitede oturuyorum ancak bende aşırı hızlı geldi fiber kabloları 1 haftada döşendi adamlar hemen kampanya yapmaya başladı. 35mbps paketlerden aldım ancak speedtest yaptığımda 100mbps veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı