Arkadaşlar TurkNet 50Mbps VDSL internet kullanıyorum. Binaya kadar fiber varmış ancak binanın içinde yok. Bana söylenen bu. Fiber için nereye başvurmam gerek? Başvurursam bir sonuç alabilir miyim? Bir yol gösterebilirseniz çok iyi olur.
Arkadaşlar TurkNet 50Mbps VDSL internet kullanıyorum. Binaya kadar fiber varmış ancak binanın içinde yok. Bana söylenen bu. Fiber için nereye başvurmam gerek? Başvurursam bir sonuç alabilir miyim? Bir yol gösterebilirseniz çok iyi olur.
Hocam altyapı sorgular mısınız?
FTTB altyapı oluyor o şekilde. Daire içine kadar CAT kablo çekersen 100Mbps'e kadar alırsın.
Binanın içinde ofdk var mı?
VDSL 50Mbps yazıyor.
CAT6 kablo var.
Bilmiyorum olmayabilir.
Türk Telekom müşteri hizmetleriyle görüştüm. Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe yazmanız gerekiyor dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.