BioNTech aşı deneyimim

Aşı olmamasına rağmen bunu yapabilen kişiler yıllardır var, bu konu hakkında bilimsel bir açıklama mevcuttu. Tam hatırlayamıyorum lakin deri ile ilgili bir şey bu. Aşının manyetik bir şey yapabilme gibi bir yeteneği olması imkansız zaten, bir de eğer doğru açıyı ve derinizin yüzeyini kontrol edebilirseniz metaliği geçin her şeyi yapıştırabilirsiniz.

Bu durumu denediğimden diyorum, akrabalarımdan bir tane BioNTech aşısı vurulan bir tane de aşı vurulmayan kişi var. İkisi de kan bağı bulunuyor. Aşı vurulan kişinin derisine metal eşyalardan tutun plastik telefon kılıflarına kadar her şey yapışıyor, bunu aşı vurulmamış bir kardeşinde denedik onda da aynı şeyler oluyor. Genetiklik bir durum da var yani. Bilimsel olarak deriyle ilgili olduğu açıklandı.
Hocam bende olmuyordu. Ama artık aşıyı olduğum noktaya koyunca tutuyor?
 
Hocam bende olmuyordu. Ama artık aşıyı olduğum noktaya koyunca tutuyor?
Bunu doktorlar ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır lakin ben kalıcı bir etki olduğunu sanmıyorum. Bir yan etkisi olarak bir süre olabilir belki bu konuda bir bilgim yok ama araştırmalarımda bilimsel olarak deriyle ilgili bir durum olduğunu öğrenmiştim.
 
Hocam bende olmuyordu. Ama artık aşıyı olduğum noktaya koyunca tutuyor?

Eğer ciddi iseniz şu videoya bir göz atın kısa bir videodur kanalı da tavsiye ederim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Aşı olanların anlattığı kol ağrısı :D
main-qimg-d37d2920315ef952053d9019b6814aa3.gif
 
Kalpte iltihaplanma yapıyor diyorlar. Geçmiş olsun. Almanya'nın kendi aşısını kullanmayıp başka ülkelere sattığı bir aşı ne kadar güvenilirdir, tartışılır.
Aynen kardeşim, İsrail de Filistin'e vermiş aşıları. Bunlar bizi öldürmek istiyorlar, Avrupa bizi kıskanıyor ondan. (!)

Dediğiniz şeyin olması çok düşük bir ihtimal ki bunun içinde ekstra bir rahatsızlığı olması lazım. Böyle bir rahatsızlığı olan kişiye o aşıyı vurmazlar, farklı alternatifleri vururlar. Almanya'nın kendine aşısını kullanmama gibi bir şeyi nereden uyduruyorsun? DSÖ'nün onayladığı aşıyı siz daha iyi biliyorsunuz gerçi doğru, her biriniz eşi benzeri olmayan bilim adamlarısınız. Madem bu kadar eminsiniz çıkın bir makaleye yayınlayın.
 

Geri
Yukarı