BioNTech aşı deneyimim

Ağrı bir sonraki gün başlıyor. Ben 11 gün önce yaptırmıştım. Kolumu hala ani bir şekilde yukarı kaldırdığımda hafif bir ağrı hissedebiliyorum.

@Onur Altuğ Sever Biri çok sağlam gerilip vurmuş kadar oluyor. Kimisinde etkisi az, kimisinde çok ağrılı oluyor.
Ben ve annem BionTech olduk. Hiç ağrı olmadı desek yeridir. Kolumu kaldırdığımda iğnenin yerini hissettim, o da gün içinde kayboldu. Bazı insanların canı tatlı, çok büyük bir ağrı oluyormuş gibi anlatıyorlar.
 
Arkadaşlar Sinovac olmayın AMD FX serisinden kullanıyor soğutucu şart . Biontech ise i5 var 10. Nesil . Baya soğuk. Ama Sputnik de Xeon işlemci varmış . Sinovac olanlar durduk yere duvara çarpıyor darboğaz yapıyor . (!)
 
Al oku da bilgilen, insanların bir gördüğü duyduğu var ki paylaşıyorlar. Diye diye öğreniyoruz zaten. Yalancı muamelesi yapma. Eğer aksini kanıtlayabiliyorsan çık gel kanıtla, buyur. Seni dinliyoruz hepimiz. Ama kanıtlayamıyorsan da geçip görmüş insanların dediklerini karalamaya çalışma.


Aç da oku, internet var elinin altında. İnterneti kullanmayı da ben öğretiyim istersen?

Bir yan etkisi olduğunu iddia eden sensin. Biontech kurucusunun aşı olmadığını iddia eden yine sensin. Almanya ile ilgili saçmalayan da yine sensin. Ben neyi kanıtlıyorum?

Konu hakkında ne kadar bilgisiz olduğun belli oluyor mesajlarından. Kalkıp twitterdan link vermişsin verdiğin linkteki en üstte çıkan haber bile olumlu yönde biontech konusunda.
 
Ben ve annem BionTech olduk. Hiç ağrı olmadı desek yeridir. Kolumu kaldırdığımda iğnenin yerini hissettim, o da gün içinde kayboldu. Bazı insanların canı tatlı, çok büyük bir ağrı oluyormuş gibi anlatıyorlar.
Canı tatlı diyerek mantıklı konuşmadığınızın farkında olun öncelikle. Siz hafif bir ağrıyla geçirdiniz diye herkesin aynı olmak zorunda değil. Aktif olarak çalışan biriyim, aşının ikinci günü iş yapamadım ağrısından. Aynı gün 2 iş arkadaşımla birlikte aşı oldum. Biri tavşan gibi hoplaya zıplaya gezerken, ben ve diğer arkadaşımın kolu kopacak kadar ağrıyordu. "Bazı insanların canı tatlı, çok büyük bir ağrı oluyormuş gibi anlatıyorlar." Bu yorumun mantıksızlığına hiç girmek istemiyorum. Herkes bir olmadığı için siz acının şiddeti eşit olmuyor olabilir mi? Başkasının yaşadığını bilir gibi bir de canı tatlı diyorsunuz. :D
 
Bana da "kolu kopacak kadar ağrıdı" sözü oldukça mantıksız ve abartılmış geliyor.
Size "miş" gibi gelmesi önemli değil. Siz hafif atlatmışsınız, ne güzel. Başkaları hakkında tuhaf konuşmanıza gerek yok. Gayet de kopacak kadar ağrıyor bazı kişilerde. Kolumun sallanmasına bile tahammül edemiyordum ben mesela.
 

Geri
Yukarı