BIOS ayarlarından XMP nasıl yapilir?

ferr1903

Hectopat
Merhabalar, BIOS ekraninda XMP ayarlarini bulamuyorum yardimci olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakartınız destekliyorsa bu videolar işinize yarayacaktır. Anakartınızı söyleyin, size XMP destekleyip desteklemediğini söyleyeyim.

Anakart Modelimi Nasil Bula Bilirim
Anakartınızın markası nedir ?
Efenim Nasil Bula Bilirim

Anakartın tam olarak modeli belli değil. O yüzden XMP destekliyor mu tam olarak bilmiyorum. Ama AIDA64 HTML raporunda gözüme bir şey çarptı -ekran görüntülerini paylaştım-.

XMP ile 1600 MHz değerlerine çıkabiliyorsun. Büyük ihtimalle XMP özelliği vardır diye düşünüyorum. Siz biraz daha XMP ayarını bulmaya çalışın ve yukarıda önerdiğim videoları izleyebilirsiniz.

Malesef bios ayarlarından bulamadım resimleri atsam yardımcı ola bilir misiniz

Yarına müsait bir zamanda size yardımcı olmaya çalışacağım. Siz BIOS ayarlarını fotoğrafını çekip paylaşırsınız benimle. Şu an hem gece oldu hem uyuyasım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…