BIOS ayarlarından XMP nasıl yapilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Anakartınız destekliyorsa bu videolar işinize yarayacaktır. Anakartınızı söyleyin, size XMP destekleyip desteklemediğini söyleyeyim.

Anakartınız destekliyorsa bu videolar işinize yarayacaktır. Anakartınızı söyleyin, size XMP destekleyip desteklemediğini söyleyeyim.

Anakart Modelimi Nasil Bula Bilirim
Anakartınızın markası nedir ?
Efenim Nasil Bula Bilirim

1630012278900.png

Anakartın tam olarak modeli belli değil. O yüzden XMP destekliyor mu tam olarak bilmiyorum. Ama AIDA64 HTML raporunda gözüme bir şey çarptı -ekran görüntülerini paylaştım-.

1630012605600.png

XMP ile 1600 MHz değerlerine çıkabiliyorsun. Büyük ihtimalle XMP özelliği vardır diye düşünüyorum. Siz biraz daha XMP ayarını bulmaya çalışın ve yukarıda önerdiğim videoları izleyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1149762

Anakartın tam olarak modeli belli değil. O yüzden XMP destekliyor mu tam olarak bilmiyorum. Ama AIDA64 HTML raporunda gözüme bir şey çarptı -ekran görüntülerini paylaştım-.

Eki Görüntüle 1149766

XMP ile 1600 MHz değerlerine çıkabiliyorsun. Büyük ihtimalle XMP özelliği vardır diye düşünüyorum. Siz biraz daha XMP ayarını bulmaya çalışın ve yukarıda önerdiğim videoları izleyebilirsiniz.
Malesef bios ayarlarından bulamadım resimleri atsam yardımcı ola bilir misiniz

Yarına müsait bir zamanda size yardımcı olmaya çalışacağım. Siz BIOS ayarlarını fotoğrafını çekip paylaşırsınız benimle. Şu an hem gece oldu hem uyuyasım var. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı