M mstfdm Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar yeniden Windows 11 kuracaktım cihaza ama boot menüye tıklanmıyor, öyle duruyor. Sıralamalar falan değişmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025
Arkadaşlar yeniden Windows 11 kuracaktım cihaza ama boot menüye tıklanmıyor, öyle duruyor. Sıralamalar falan değişmiyor.
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 31 Ocak 2025 #2 mstfdm dedi: Arkadaşlar yeniden Windows 11 kuracaktım cihaza ama boot menüye tıklanmıyor, öyle duruyor. Sıralamalar falan değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam en altta yazıyor zaten F5-F6 ile hareket ettirmeniz gerek sanırsam. Artı 0 Eksi
mstfdm dedi: Arkadaşlar yeniden Windows 11 kuracaktım cihaza ama boot menüye tıklanmıyor, öyle duruyor. Sıralamalar falan değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam en altta yazıyor zaten F5-F6 ile hareket ettirmeniz gerek sanırsam.
KS KS M mstfdm Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 Scania R730 v8 dedi: Hocam en altta yazıyor zaten F5-F6 ile hareket ettirmeniz gerek sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt boot menüsü yokmuş gibi hiç bir şekilde işlem yapılmıyor. Artı 0 Eksi
Scania R730 v8 dedi: Hocam en altta yazıyor zaten F5-F6 ile hareket ettirmeniz gerek sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt boot menüsü yokmuş gibi hiç bir şekilde işlem yapılmıyor.