Bilgisayarimdan cikan sorun ötürü bilgisayara telefondan yazdigim Ubuntu kurdum ve kuruldu, bir sıkıntısı yok lakin Windows 10 indirdim ve USB'ye yazdim, Windows 10 kurmak istiyorum ama BIOS'ta görülmüyor.
Yardimci olabilir misiniz?
ISO dosyanız sıkıntılı olabilir ona dikkat edin diğer türlü yukarıdaki arkadaşın attığı adımlar dikkatli izlerseniz sıkıntı çözülecektir.
Kurmayi biliyorum USB görünmüyor maalesef.
bu videodakileri yapman yeterli olur ama yapmadan önce USB'yi biçimlendirmeyi unutma.
Telefondan yazdırırken kullandığınız program ile Windows yazdıramıyorsunuz. Sadece GNU/Linux dağıtımları sorunsuz bir şekilde yazdırılabiliyor. Eğer oradan yazdırdıysanız olmaması gayet normal.Bilgisayarimdan cikan sorun ötürü bilgisayara telefondan yazdigim Ubuntu kurdum ve kuruldu, bir sıkıntısı yok lakin Windows 10 indirdim ve USB'ye yazdim, Windows 10 kurmak istiyorum ama BIOS'ta görülmüyor.
Yardimci olabilir misiniz?
Telefondan yazdırırken kullandığınız program ile Windows yazdıramıyorsunuz. Sadece GNU/Linux dağıtımları sorunsuz bir şekilde yazdırılabiliyor. Eğer oradan yazdırdıysanız olmaması gayet normal.
DeniyecegimUSB'ye Ventoy kurun ve ISO'yu sürükle bırak şekline USB'ye atmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.