BIOS Boot USB'yi görmüyor

ArdaBay

Decapat
Bilgisayarimdan cikan sorun ötürü bilgisayara telefondan yazdigim Ubuntu kurdum ve kuruldu, bir sıkıntısı yok lakin Windows 10 indirdim ve USB'ye yazdim, Windows 10 kurmak istiyorum ama BIOS'ta görülmüyor.
Yardimci olabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bilgisayarimdan cikan sorun ötürü bilgisayara telefondan yazdigim Ubuntu kurdum ve kuruldu, bir sıkıntısı yok lakin Windows 10 indirdim ve USB'ye yazdim, Windows 10 kurmak istiyorum ama BIOS'ta görülmüyor.

ISO dosyanız sıkıntılı olabilir ona dikkat edin diğer türlü yukarıdaki arkadaşın attığı adımlar dikkatli izlerseniz sıkıntı çözülecektir.

Kurmayi biliyorum USB görünmüyor maalesef.

bu videodakileri yapman yeterli olur ama yapmadan önce USB'yi biçimlendirmeyi unutma.

bu videodakileri yapman yeterli olur ama yapmadan önce USB'yi biçimlendirmeyi unutma.

Yeni Windows10 ISO'su indirdim gormuyor ama Linux vs. USB'leri goruyor.

USB'ye Ventoy kurun ve ISO'yu sürükle bırak şekline USB'ye atmayı deneyin.

Telefondan yazdırırken kullandığınız program ile Windows yazdıramıyorsunuz. Sadece GNU/Linux dağıtımları sorunsuz bir şekilde yazdırılabiliyor. Eğer oradan yazdırdıysanız olmaması gayet normal.

Telefondan yazdırırken kullandığınız program ile Windows yazdıramıyorsunuz. Sadece GNU/Linux dağıtımları sorunsuz bir şekilde yazdırılabiliyor. Eğer oradan yazdırdıysanız olmaması gayet normal.

Oradan Linux Ubuntu kurdum ubuntudanda Windows kurdum ama olmadi.
USB'ye Ventoy kurun ve ISO'yu sürükle bırak şekline USB'ye atmayı deneyin.
Deniyecegim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı