BIOS güncelledikten sonra reset loop problemi

Atamerov

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Foxconn G31mv anakartım var ve işlemcim Xeon E3110. İşlemcim 100 derecedeydi, ben de BIOS güncellemesi yaptım. Herhangi bir enerji kesintisi olmadı. İlk yaptığımda BIOS'a girebildim, sonra çıktım. Foxconn yazısı geldi ama sonra reset attı ve devam etti hep. İşlemci ayağımın ikisi kırık, ondan olabilir mi? Yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci kırık pinlerle çalışamaz ilk defa kırık pinle işlemci kullananı görüyorum böyle bir şey mümkün değil garantiye verin ya da değiştirin.

Pardon yanlış yazmışım anakarttaki pinlerde sorun yok stok fanın 2 ayağı kırık
Kırık ayaklar soğutucuyla işlemci arasında temassızlığa yol açıyordur işlemcinin 100 derecede çalışması biosla ilgili olamaz. Soğutucuyla ilgili bir problem arayın. Reset loop da, sistemi başlatınca kısa süreliğine işlemciye ağır yük biner bu sırada işlemci ısınıp kendini kapatıyordur.

Kırık ayaklar temassızlığa yol açıyordur işlemcinin 100 derecede çalışması biosla ilgili olamaz. Soğutucuyla ilgili bir problem arayın. Reset loop da, sistemi başlatınca kısa süreliğine işlemciye ağır yük biner bu sırada işlemci ısınıp kendini kapatıyordur.

Foxconn yazısızı geldikten sonra sürekli reset atıyor yani biosta bir sorun yok

Önemli değil. Sorun devam ederse bildirmeyi unutma. Bios güncelleme sırasında bir kesinti aksaklık yaşanmadığı sürece çökmez çökerse anakart kullanılamaz hale gelir. İlk girdiğinde biosun çalıştığını belirtmişsin bu hiç bir problem olmadığını gösterir. Saygılar.

Önemli değil. Sorun devam ederse bildirmeyi unutma. Bios güncelleme sırasında bir kesinti aksaklık yaşanmadığı sürece çökmez çökerse anakart kullanılamaz hale gelir. İlk girdiğinde biosun çalıştığını belirtmişsin bu hiç bir problem olmadığını gösterir. Saygılar.

Teşekkürler ederim ilgilendiğin için iyi akşamlar ve saygılar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı