Redmi 13 vs Redmi 14C

Bütçe
10000
Babam kullanıyor hiç sorun yaşamadı. Nasıl bir sorun?
Parmak izi çalışmıyor. Baktım kronikmiş. Ahizesinden az ses veriyor felan filan. Hadi bunları geçelim, telefon Bluetooth kulaklığa bağlanınca sesi arada bi bozuluyor. Ek olarak, Wi-Fi ile 5G ağa bağlanırsanız pingleriniz 2 saniyeliğine 300-500 görüyor. Ve bu dakikada bir oluyor. Bu yüzden oyun oynayamıyorum telefonla. Her oyunda aynı. Evdeki diğer cihazlarda yaşamıyorum bu sorunu. Aldığıma pişman olduğum 2. ürün oldu sağolsun. Çevremi dinleyip Redmi Note 14 alsaydım keşke diyorum her gün.

Hocam bende isterim Redmi Note 14 almak ama en fazla 9500a kadar çıkabilirim.
Yurt dışı piyasasına bakın bence.

Parmak izi çalışmıyor. Baktım kronikmiş. Ahizesinden az ses veriyor felan filan. Hadi bunları geçelim, telefon Bluetooth kulaklığa bağlanınca sesi arada bi bozuluyor. Ek olarak, Wi-Fi ile 5G ağa bağlanırsanız pingleriniz 2 saniyeliğine 300-500 görüyor. Ve bu dakikada bir oluyor. Bu yüzden oyun oynayamıyorum telefonla. Her oyunda aynı. Evdeki diğer cihazlarda yaşamıyorum bu sorunu. Aldığıma pişman olduğum 2. ürün oldu sağolsun. Çevremi dinleyip Redmi Note 14 alsaydım keşke diyorum her gün.
Babam da boş zamamlarında oyun oynar COD gibi, bazen iş nedeniyle de hep kulaklık vb. kullanırdı hiç bu tür sorun yaşamadı. Bence sizin aldığınız telefona özel bir durum bu

Babam da boş zamamlarında oyun oynar CoD gibi, bazen iş nedeniyle de hep kulaklık vb. kullanırdı hiç bu tür sorun yaşamadı. Bence sizin aldığınız telefona özel bir durum bu

Sonuçta kronik sorun, siz yaşamazsınız o yaşar, siz yaşarsınız o yaşar, ama ben yine de A16'yı tercih ederdim.

Babam da boş zamamlarında oyun oynar COD gibi, bazen iş nedeniyle de hep kulaklık vb. kullanırdı hiç bu tür sorun yaşamadı. Bence sizin aldığınız telefona özel bir durum bu
Bilmiyorum ama çok sıkıntılı bir durum. Samsung'dan soğuttu o derece. Ailecek Samsung kullanıyoruz alınan 5 telefonda da böyle sorunlar çıkmadı.

Hocam bende isterim Redmi Note 14 almak ama en fazla 9500a kadar çıkabilirim.
@HakanXD hocamın dediği gibi bu fiyatlara sıfır bakılmaz. Paranı çöpe bırakmış gibi olursun. 2.el temiz samsung tarafından cihazlar tercih edebilirsin. Ya da yurt dışı. Ama 2.el her türlü daha iyi cihaz bulursun.

@HakanXD hocamın dediği gibi bu fiyatlara sıfır bakılmaz. Paranı çöpe bırakmış gibi olursun. 2.el temiz Samsung tarafından cihazlar tercih edebilirsin. Ya da yurt dışı. Ama 2.el her türlü daha iyi cihaz bulursun.

Abartmiyorum gidip 2. el 6S falan alsa daha çok verim alir, yurt dışı veya 2. el tercihi belirtirseniz cihaz önerisi yapabiliriz.

@HakanXD hocamın dediği gibi bu fiyatlara sıfır bakılmaz. Paranı çöpe bırakmış gibi olursun. 2.el temiz samsung tarafından cihazlar tercih edebilirsin. Ya da yurt dışı. Ama 2.el her türlü daha iyi cihaz bulursun.
Hocam 2.el, yd almaktan kaçınıyorum, belirttiğim gibi bütçem 9500. Haklısınız bu fiyata sıfır alınmaz ama yapabileceğim hiçbirşey yok. Benim için sosyal medya ve kısa süreli oyun için alıyorum. 1 senedir Hiking A41 adlı telefonu kullanıyorum. Yani telefonu çok zorlayacak şeyler yapmayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı