sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Yeni PC'nin BIOS'unu güncelleyeceğim, USB'yi nasıl biçimlendireyim?
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 11 Ocak 2021 #2 Fat32. Program kullanacaksınız sizin için otomatik halleder. Artı 0 Eksi
KS KS sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 LastPlayer dedi: Fat32. Program kullanacaksınız sizin için otomatik halleder. Genişletmek için tıkla... BIOS indirdim hangisini atayım USB'ye 60e formatlı dosyayı mı? Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Fat32. Program kullanacaksınız sizin için otomatik halleder. Genişletmek için tıkla... BIOS indirdim hangisini atayım USB'ye 60e formatlı dosyayı mı?
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 838 Çözümler 9 11 Ocak 2021 #4 sonsz dedi: BIOS indirdim hangisini atayım USB'ye 60e formatlı dosyayı mı? Genişletmek için tıkla... Rar'ın içindeki dosya hangi formattaysa onu .cap olabilir mesela. Artı 0 Eksi
sonsz dedi: BIOS indirdim hangisini atayım USB'ye 60e formatlı dosyayı mı? Genişletmek için tıkla... Rar'ın içindeki dosya hangi formattaysa onu .cap olabilir mesela.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 11 Ocak 2021 #5 @sonsz Eğer yeni bir parça almadıysanız veya mavi ekran sorunu gibi bir sorun yoksa yapmanıza gerek yok. Anakart modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
@sonsz Eğer yeni bir parça almadıysanız veya mavi ekran sorunu gibi bir sorun yoksa yapmanıza gerek yok. Anakart modeliniz nedir?
KS KS sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #6 Mhmd dedi: Rar'ın içindeki dosya hangi formattaysa onu .cap olabilir mesela. Genişletmek için tıkla... txt,exe,60e,bat olan var hangisini atıyım LastPlayer dedi: @sonsz Eğer yeni bir parça almadıysanız veya mavi ekran sorunu gibi bir sorun yoksa yapmanıza gerek yok. Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... b450m s2h v2 Artı 0 Eksi
Mhmd dedi: Rar'ın içindeki dosya hangi formattaysa onu .cap olabilir mesela. Genişletmek için tıkla... txt,exe,60e,bat olan var hangisini atıyım LastPlayer dedi: @sonsz Eğer yeni bir parça almadıysanız veya mavi ekran sorunu gibi bir sorun yoksa yapmanıza gerek yok. Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... b450m s2h v2
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 838 Çözümler 9 11 Ocak 2021 #7 sonsz dedi: txt,exe,60e,bat olan var hangisini atıyım b450m s2h v2 Genişletmek için tıkla... Windows içinden güncelleme yapabiliyorsun diye biliyorum riske atmadan oradan yapabilirsin o dosyalar ile. İlla ki kullanım için bir rehber vardır. Artı 0 Eksi
sonsz dedi: txt,exe,60e,bat olan var hangisini atıyım b450m s2h v2 Genişletmek için tıkla... Windows içinden güncelleme yapabiliyorsun diye biliyorum riske atmadan oradan yapabilirsin o dosyalar ile. İlla ki kullanım için bir rehber vardır.