BIOS güncelleme sonrası bilgisayar açılmıyor

İnsanların bu tarz şeyler için yüksek miktar para istemelerine tahammül edemiyorum. Bir de müşterinin veya kullanıcının vakıf olmadığı konularda yalan söyleyerek yönlendirmelerine.
Aynen Allah'tan az çok bilgimiz var birine gittim hemen uzerinde i3 işlemci olan bir ana kartı kakalamaya çalıştı 300 lira istedi bide benim işlemci i5 onunda fiyattan düştüğünü söyledi. İşlemci sağlam kendisine kalıcak ana kartı programlayıp sonra işlemciyle başkasına satıcak.
Resmen dolandırıcılık.

Hocam Merhaba Asus h81m-d r2.0 Anakartımın güncellemsini yaptım. Fakat güncellemeden sonra bilgisayarı reset at tuşuna bastım bilgisayar yeniden başladı fakat klavye ışığı yanmıyor ekrana görüntü gelmiyor ne yapmalıyım sizden ricam yardımcı olabilir misin.z
Hocam Merhaba Asus h81m-d r2.0 Anakartımın güncellemesini yaptım. Fakat güncellemeden sonra bilgisayarı reset at tuşuna bastım bilgisayar yeniden başladı fakat klavye ışığı yanmıyor ekrana görüntü gelmiyor ne yapmalıyım sizden ricam yardımcı olabilir misiniz

Dosya Ekleri

• 403b2f9b-53cc-4d8d-a5bc-a124574b77b4.jpg
    164,3 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:

Çözüm bulabildin mi?
çözüm bulabildin mi

Aynısı az önce Msi b450 Tomahawk Max ile başıma geldi. Bilgisayarın güç tuşuna basılı tutup açtım fakat güç tuşunu bırakmadım ve açılmadan kapandı. Sorunu çözen bu muydu bilmiyorum yine de bir ihtimal ondandır diye yazayım dedim. Görüntü geldiği zamanki rahatlama hissini hala üzerimde.

2. yöntem başarılı, teşekkür ederim.

2. yöntem başarılı teşekkür ederim

BIOS güncellemede fişi çekmicen tuşlara dokunmayacan elektrik dalgalanması olursa gene çöker en sondaki sadece masaustü için geçerli laptoplarda batarya olduğu içib sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…