Çözüldü BIOS güncelleme sonrası "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkii_502

Hectopat
Dün gece MSI'in kendi sitesinden MSI H270 Gaming Pro Carbon isimli anakartim için indirmiş olduğum V2.60 sürümlü BIOS dosyasını;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu rehberde olduğu gibi yaptım. Guncelledim onda bir sıkıntı yok ama BIOS guncellendikten sonra tekrar kendisi BIOS'a girdi ve BIOS'dan çıkmaya çalıştığımda bir sürü ayar değiştirmiş onları kaydedip çıktım. Sonuc olarak Windows açılmıyor. INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE hatası veriyor.

Çözüm
Herkese teşekkür ederim [emoji23][emoji23] Sıkıntıyı format atarak çözdüm. Forumdaki rehberi kullandım...
Dediğiniz ayarları gözden geçirdim Windows un Yüklü oldugu Samsung Marka SSD 1.nci sırada
WD marka sabit diskim 2.nci sırada ama diğer Seagate marka diskimi göremiyorum onla alakalı olabilir mi

Bütün diskler takılı bilgisayar açılmaya çalışırken hepsi çalışıyor ama o disketi görmüyor kablolarını değiştirerek de denedim yine olmadı
Takılı olup olmadığını sormadım dediğim slotlar haricinde takılı olması gerekli diyorum.

Dediğinizi anladım [emoji23][emoji23] ve dediğiniz gibi yaptım diskler gözüküyor teşekkür ederim.

Şimdi tek sorun bilgisayarın boot edememesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…