KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #1 Guncellemeye çalıştım, Windows açılırken mavi ekran verdi. Sistem geri yüklemeden zar zor açtım, başarılı diyor Windows açılmıyor, yapamiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2018
Guncellemeye çalıştım, Windows açılırken mavi ekran verdi. Sistem geri yüklemeden zar zor açtım, başarılı diyor Windows açılmıyor, yapamiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 18 Haziran 2018 #2 Muhtemelen yanlış bir şey yaptınız. Anakartın BIOS pilini çıkarın 2 DK bekleyin geri takın ve Windows'u baştan kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Muhtemelen yanlış bir şey yaptınız. Anakartın BIOS pilini çıkarın 2 DK bekleyin geri takın ve Windows'u baştan kurmayı deneyin.
JeaLeusy Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 972 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #3 Bios güncellenmesi başarılı bitmediği zaman öyle oluyor. Tekrar bios kurman gerek. Artı 0 Eksi