baybars.yildiz Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Asrcok B450M PRO anakart kullanıyorum. BIOS'unu birkaç gün önce en son sürümüne güncelledim. Güncellediğimden beri açılırken kısa bir kere bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Arkadaşlar merhaba. Asrcok B450M PRO anakart kullanıyorum. BIOS'unu birkaç gün önce en son sürümüne güncelledim. Güncellediğimden beri açılırken kısa bir kere bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #2 Açılış sesidir o. BIOS'tan kapatmak için seçeneği mevcut. Artı 0 Eksi
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Kasım 2020 #3 Gayet normal bir durum çoğu bilgisayarda var bu. Artı 0 Eksi
ByBurak Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 344 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #4 Aynı hızda masaüstüne erişiyorsan muhtemelen sorun yoktur. BİOS ayarlarından boot edilirken çıkan o sesi kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
Aynı hızda masaüstüne erişiyorsan muhtemelen sorun yoktur. BİOS ayarlarından boot edilirken çıkan o sesi kapatabilirsin.
KS KS baybars.yildiz Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 25 Kasım 2020 #5 Baş-ül Adam dedi: Açılış sesidir o. BIOS'tan kapatmak için seçeneği mevcut. Genişletmek için tıkla... botstepz dedi: Gayet normal bir durum çoğu bilgisayarda var bu. Genişletmek için tıkla... ByBurak dedi: Aynı hızda masaüstüne erişiyorsan muhtemelen sorun yoktur. BİOS ayarlarından boot edilirken çıkan o sesi kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternette 1 uzun bip sesi bellek hatası diyor ondan sordum Ama dediğiniz gibi aynı hızda erişiyorum masaüstüne Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Açılış sesidir o. BIOS'tan kapatmak için seçeneği mevcut. Genişletmek için tıkla... botstepz dedi: Gayet normal bir durum çoğu bilgisayarda var bu. Genişletmek için tıkla... ByBurak dedi: Aynı hızda masaüstüne erişiyorsan muhtemelen sorun yoktur. BİOS ayarlarından boot edilirken çıkan o sesi kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternette 1 uzun bip sesi bellek hatası diyor ondan sordum Ama dediğiniz gibi aynı hızda erişiyorum masaüstüne