BIOS güncellemesi sonrası ekranda tepki kaybı oluştu

Cavid997

Hectopat
Merhaba. Kullandığım anakart Gigabyte X570 Aorus Elite. Ekran kartı olarak da MSI Twin Frozr RTX 2060 kullanıcısıyım. Şu an kullandığım BIOS versiyonu F35. monitörüm MSI MAG24C 144 Hz. Dikkat ettiğim kadarıyla, BIOS'u güncelledikten sonra monitörde garip tepki kayıpları yaşıyorum sanıyelık olarak. Yani ara sıra olsa da önce bılgasayarın ekranı 1 sanıye algılamıyor (aynı dısplay kablosunu cıkart tak yaptığında olduğu gibi). Bazen de bu olmadan hemen önce çok zor farkedilecek kucuk karıncalanma hattı oluşuyor ekran da. Belirttiğim gibi bu her zaman olmuyor. Keyfı oluyor neredeyse. İlk önce DP kablosundan şüphelenip, yedek olanı taktım kullanıyorum 20 dakikadır. Ama bana kablodan değil gibi geldi. Ekran kartından da çok süphelenmiyorum açıkçası. 2 gün önce ekran kartını 100/75 zorlayan bir oyunu tam 7,5 saat oynamışım durmadan. Ekran kartı olsaydı o zamanda sapıtırdı bence. Bır tek şüphelendiğim BIOS. Ve bu oldugunda bazen ses de gidiyor. Forumlarda bu BIOS da Audio sorunları mevcutmus. Bilgili şahıslar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı