BIOS güncellemesi sonrası GTX 1660 Ti devre dışı kaldı

• Konuyu başlatan BayE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.802

BayE

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, BIOS güncellemesi yaptım Lenovo bilgisayarımda ve yeniden başlatınca PC kendini otomatikman böyle oldu.

1649182966293.png

1649182974160.png

Tıkladığımda ise böyle bir ekran geldi çözemedim hayatımda ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Sebebi nedir ve çözümü? İşim yarım kaldı...

Herhangi bir oyuna girdiğiniz zaman kart aktif oluyor mu? Tekrar bakabilir misiniz oraya?

Hocam şöyle bakın.

1649183565368.png

1649183580841.png

Çalışıyor falan diyor ama.
DDU ile sürücüleri silip yeniden yüklemeyi deneyin.

Hocam sizin dediğinizide deneyeceğim belki güncelleme ile oraya koymak istediler yani ama gene de bir deneyeceğim öneri için sağ olun olmazsa yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.

Sadece GPU'da çalışan uygulama olmadığı için öyle gösteriyor. Daha önce boştayken aynı şeyi gösteriyor muydu? Bana normal gibi geldi. Arkadaşın dediği öneriyi yapmayı dene bir de:

Yok güncellemeden sonra geldi bu ekranlar yeni yani az önce oldu.
Sadece GPU'da çalışan uygulama olmadığı için öyle gösteriyor. Daha önce boştayken aynı şeyi gösteriyor muydu? Bana normal gibi geldi. Arkadaşın dediği öneriyi yapmayı dene bir de:

Şimdi deniycemde yapamadım yani denedimde olmadı DDU'yu yükledikten sonra yerini bulamıyorum ki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocalar eyvallah çözdüm.

Son düzenleme:
Normal. Benim GTX 1650 Ti'da uygulama veya oyun açmayınca devre dışı kalıyor gereksiz yere harici açıp enerji tüketmiyor. Dahili ekran kartınız Intel veya AMD işlemci ise genel kullanımda o ekran kartını kullanır. Eğer harici HDMI takarsanız o zaman dahili ekran kartı harici olup harici ekran kartın GTX 1660 Ti ekran kartını kullanıyor. MUX özelliği varsa belki o devre dışı kaldı sıfırlayınca BIOS'u öyle gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı