BIOS güncellemesi yaparken laptop kapandı

Öm3ry

Hectopat
Daha fazla  
Laptopa BIOS güncellemesi geldi. Ben de daha önce yapmadığım için her gün gelen güncellemelerden sandım yaptım yaparken siyah ekran geldi. Bende panikledim laptopu kapattım BIOS güncellemesi yarıda kaldı. Sanırım laptopu açıyorum siyah ekranda kalıyor BIOS'a da girmiyor. Tamire götürdüm sizce tamir olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben ne biliyim böyle birşey olduğunu 1 ay içinde 4-5 kere bios güncelle dedi bilgisayar Bende yaptım offf
Peki bios u dışarıdan yükleyemezlermi

Garantisi varsa garantiye yollayın. BIOS çipi tekrar yazılacak. Çok pahalı veya çok zor bir şey değil.

Son düzenleme:
Servisine gönderin. Yapacaklarını düşünüyorum. BIOS güncellemesi esnasında pc asla kapanmamalı. Keşke konu falan açsaydınız.
@Öm3ry sistem bir ay içinde 4-5 kez güncelleme istemez. Yaptıklarınızın BIOS güncellemesi olduğuna emin misiniz?
Benim BIOS’um yaklaşık 3.5-4 senelik. Bir kez bile güncelleyin diye uyarı gelmedi :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı