BIOS güncellemesi yapılmalı mı?

denizcetinkaya

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Ocak ayında Xeon X3440 işlemci satın almıştım taktığımda çalışmamıştı ve BIOS güncellemesi yaparsam düzelebileceğini söylemişlerdi. Şimdi ben direkt USB ile I need downloads and a BIOS file for the Intel DH55HC Motherboard, but the downloads are taken out of the database on november 22th. bu BIOS güncellemesini yaparsam bir sorun çıkar mı bilgisayarda? Ve işlemci taktığımda çalışır mı?

Screenshot_2.png

Zamanında biosumu Gigabayt f50 sürümüne güncelledim ve ram ile anakartın arasında sıkıntılar başladı. Durduk yere kapınıyordu pc eski biosu yükledim düzelmedi , yabancı forumlarda eski bios yazılsa bile biosun içinde bazı şeyler geri alınamıyor veya dump yazılamıyor gömülü bilgiler var. F60 sürümü çıkana baya süründüm . Açıkçası sürümün ayrıntılı notlarına bakılmalı ve kendi donanımını ilgilendirmeyen sürümlerin yüklenmemesi taraftarıyım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı