BIOS güncellemesinde kapanan bilgisayar görüntü vermiyor

muslumbabaa

Decapat
Daha fazla  
BIOS güncellenirken bilgisayar kapandı. Bilgisayar açılıyor ancak siyah ekran, birtane de bir şey doluyor ama hiç ilerlemiyor.

Laptop kullanıp nasıl BIOS güncellemesi sırasında kapanmasını başarabilirsiniz ki?

Kankam. Öncelikle benim bilgisayar açılıyor ancak siyah ekran geliyor dediğim gibi bir şey doluyormuş gibi ancak ilerlemiyor bilgisayar eski büyük ihtimalle flashback yoktur.

Hocam bende Lenovo IdeaPad 3 var, flashback bende olmadı, bios dosyası bulunamadı.
Bu tür işlemlerde BIOS dosyasını sisteme göre adlandırmanız gerek diye biliyorum, sisteme göre adlandırma yaptınız mı?

Kankam. Öncelikle benim bilgisayar açılıyor ancak siyah ekran geliyor dediğim gibi bir şey doluyormuş gibi ancak ilerlemiyor bilgisayar eski büyük ihtimalle flashback yoktur.
Cihazın marka ve modelini yazabilir misiniz? Eğer ilerleme ekranı varsa belki bu bir BIOS flashback olduğuna işaret olabilir.

Optiplex 980 benim PC kötü ya eski bir de büyük ihtimalle yoktur be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…