BIOS güncellemesinden önce Windows 11 kurmak hata mı?

catari

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair 5200 MHz CL40
SSD veya HDD modeli
WD BLUE 500GB
Ekran kartı
RTX 4070
Anakart
ASUS PRIME B650M-K
İşlemci
R5 7500F
Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar topladım ve bu işlere cok acemi oldugumu belirtmek istiyorum. Rehber videolardan yola cıkarak işletim sistemimi Windows 10'dan 11'e gecirmek istedim ve yaptım fakat bunu yaparken BIOS güncellemesini kurduktan sonra yaparım dedim ve sonra ögrendim ki önce BIOS güncellemesi üzerine işletim sistemi kurmak gerekiyormus. Bu ne kadar önemli ve şu an bana ne yapmamı önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar topladım ve bu işlere cok acemi oldugumu belirtmek istiyorum. Rehber videolardan yola cıkarak işletim sistemimi Windows 10'dan 11'e gecirmek istedim ve yaptım fakat bunu yaparken BIOS güncellemesini kurduktan sonra yaparım dedim ve sonra ögrendim ki önce BIOS güncellemesi üzerine işletim sistemi kurmak gerekiyormus. Bu ne kadar önemli ve şu an bana ne yapmamı önerirsiniz?
Dikkat et bios güncellenirken elektrik kesilirse sistem gg olur.

Ne alakası var ki BIOS güncellemesi sonrası Windows kurmanın.
BIOS güncellenirken sadece ek özellik ekler veya hataları düzeltir.. Windows iOS veya Android'te olduğu gibi. Hiç alakası yoktur sistem ile.

Ne alakası var ki BIOS güncellemesi sonrası Windows kurmanın.
BIOS güncellenirken sadece ek özellik ekler veya hataları düzeltir.. Windows iOS veya Android'te olduğu gibi. Hiç alakası yoktur sistem ile.
Direkt bios'u güncellemem ve yola bu sekilde devam etmem mantıklı olacaktır o zamanç Öneriniz budur degil mi?

Direkt BIOS'u güncellemem ve yola bu sekilde devam etmem mantıklı olacaktır o zamanç öneriniz budur degil mi?

BIOS'u güncelle bir şey olmaz. Zaten 5 dakika süren bir iş dert etme bu kadar.
33 MB'lik bir dosya.

BIOS'u güncelle bir şey olmaz. Zaten 5 dakika süren bir iş dert etme bu kadar.
33 MB'lik bir dosya.

"1. AGESA sürümünü combo AM5 Pi 1.1.0. 1'e güncelleyin.
2. sistem kararlılığını geliştirin.
3. bu güncelleme logofaıl güvenlik açıklarına yönelik yamayı içerir.
4. M.2 depolamalı grafik kartını destekleyin.

Ek özelllikler ve hata düzeltmeleri.
Windows'u yeniden kur bir şey yap şöyle böyle alakası yok it gitsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı