BIOS güncellemesinden sonra görüntü gitmesi

Alperztrk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi ben BIOS güncellemesi yapmıştım ve yaptıktan sonra sistem mavi ekran vermeye başladı. Ben de tüm parçaları servise gönderdim. Ekran kartı onarıldı anakart onarıldı. En son da işlemciye sıra geldi işlemciye nasıl olsa bir şey olmaz diyordum. Fakat MediaMarkt işlemci de sorun olabileceğini söyledi. İşlemciyi de 2 gün önce servise yolladım. Sizce işlemci BIOS'tan dolayı görüntü vermeyebilir
Mi?

RAM'ler görüntü veriyor. Ekran kartı başka bir bilgisayarda görüntü verdi ama ekran kartını kendi bilgisayarımda deneyemedim. Son olarak da ekran kartı takılı olmamasına rağmen anakartımdan başka bir işlemciyle de görüntü alabildim.

İşlemcini ve anakart modelini yazarmısın sistemin açılmasını istiyorsan bios pilini çıkar bir süre bekle sonra tekrar tak bu bios unu sıfırlayacaktır.

Ekran kartında sıkıntı olabilir.
Hocam ekran kartı servisten yeni geldi onun bios ayarlarını düzelttiler.
İşlemcini ve anakart modelini yazarmısın sistemin açılmasını istiyorsan bios pilini çıkar bir süre bekle sonra tekrar tak bu bios unu sıfırlayacaktır.
Asus Prime B365 M-K anakart-Intel i5 9400F işlemci, fakat şuan benim elimde değil ikisi de anakartı tekrar servise yolladım hocam aynı zamanda işlemciyi de.
Anakart ve yükselttiğiniz BIOS sürümü nedir? Beta BIOS ise olması olası böyle bir sorunun.
Hocam asusun internet sitesinden indirip kurmuştum bios güncellemesini son hatırladığım kadarıyla 2020 Haziran'ında çıkan güncellemeydi.
BIOS güncelleyince kullandığınız işlemcinin BIOS'u gitmiş olabilir.
Peki sizce servis çözebilir mi yani düzeltilebilir bir durum mu?

Hocam ekran kartı servisten yeni geldi onun bios ayarlarını düzelttiler.

Asus Prime B365 M-K anakart-Intel i5 9400F işlemci, fakat şuan benim elimde değil ikisi de anakartı tekrar servise yolladım hocam aynı zamanda işlemciyi de.

Hocam asusun internet sitesinden indirip kurmuştum bios güncellemesini son hatırladığım kadarıyla 2020 Haziran'ında çıkan güncellemeydi.

Peki sizce servis çözebilir mi yani düzeltilebilir bir durum mu?
Servisten başka çözüm yolu yok zaten. Evinde oturup BIOS flaşlamak, ev kullanıcısının yapacağı iş değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı