NormalVatandas
Hectopat
Daha fazla
Merhaba yaklaşık üç hafta önce BIOS güncellemesinde bir hatamdan dolayı bilgisayarın sadece güç tuşu çalışmaya başladı. Teknik servise götürdüm sıvı teması olmuştu anakarta işlemiş dediler ve 8.4K'lık bir tamir masrafı çıkardılar. Zaten bilgisayarın fiyatı 7900TL. Yaptırmadım ve geçen gün isinde iyi bir bilgisayarciya götürdüm. Sıvı temasının bilgisayarın çalışmasına engeli yok dediler. Sadece BIOS kitlenmis, uyumlu BIOS sürümü bulunursa yazarız ve sorun çözülür dediler. Uygun BIOS sürümü teknik serviste vardır ve hallederler diye. Ve dedikler; sıvı anakarta temas etmiş, sıvı teması hallolmazsa BIOS tamiri yapılamaz diye. Söylememe rağmen teknisyenlerimiz detaylı inceliyorlar dediler. Ve bende bilgisayarımın üzerinde yer alan QR koddan guncellemelere baktım ve bir tane BIOS buldum bilgisayarciya sordurmak ve yazdırmak istiyorum. Bundan önce yapabileceğim bir şey var mı? Laptop modelim Lenovo Ideapad 3 15ADA6 öyle bir şey. Uyumlu BIOS sürümü bir tane var işime yarar mı? Ve bir tane çözüm gelmişti geçenlerde. BIOS sürümünü bir flash belleğe kurun ve ismini BIOS yapın. Ardından bilgisayarın güç tuşuna basılı tutup FN+ r yaparsanız flashlama olabilir diye. Bu işime yarar mı? Ya da Lenovo yeni bir BIOS Update'yi ne zaman çıkarır?
Götürdüğüm yer Lenovo servisi.Merhaba yaklaşık üç hafta önce BIOS güncellemesinde bir hatamdan dolayı bilgisayarın sadece güç tuşu çalışmaya başladı. Teknik servise götürdüm sıvı teması olmuştu anakarta işlemiş dediler ve 8.4K'lık bir tamir masrafı çıkardılar. Zaten bilgisayarın fiyatı 7900TL. Yaptırmadım ve geçen gün isinde iyi bir bilgisayarciya götürdüm. Sıvı temasının bilgisayarın çalışmasına engeli yok dediler. Sadece BIOS kitlenmis, uyumlu BIOS sürümü bulunursa yazarız ve sorun çözülür dediler. Uygun BIOS sürümü teknik serviste vardır ve hallederler diye. Ve dedikler; sıvı anakarta temas etmiş, sıvı teması hallolmazsa BIOS tamiri yapılamaz diye. Söylememe rağmen teknisyenlerimiz detaylı inceliyorlar dediler. Ve bende bilgisayarımın üzerinde yer alan QR koddan guncellemelere baktım ve bir tane BIOS buldum bilgisayarciya sordurmak ve yazdırmak istiyorum. Bundan önce yapabileceğim bir şey var mı? Laptop modelim Lenovo Ideapad 3 15ADA6 öyle bir şey. Uyumlu BIOS sürümü bir tane var işime yarar mı? Ve bir tane çözüm gelmişti geçenlerde. BIOS sürümünü bir flash belleğe kurun ve ismini BIOS yapın. Ardından bilgisayarın güç tuşuna basılı tutup FN+ r yaparsanız flashlama olabilir diye. Bu işime yarar mı? Ya da Lenovo yeni bir BIOS Update'yi ne zaman çıkarır?