Fotoğraf nerede hocam?Buyur kankam.
Fotoğraf nerede hocam?
O zaman dedigim gibi EFI bolumunde bir sorun var. Windows USB'in varsa bu rehberi uygulayabilirsin tekrardan kurmaya gerek oldugunu dusunmuyorum.
Rehber: UEFI Bootloader Onarma
Bugün sabit diskte kurulu olan Windows 10 işletim sistemimi Casper V8 ile SSD'ye klonladım. Fakat yazılım sanırım Windows 10 ile uyumlu olmadığından hem sabit diskteki EFI bölümünü hem de SSD'ye kopyalaması gereken EFI bölümünü pert etti. İşlem bitince PC'yi açmak istediğimde "Checking Media...www.technopat.net
O zaman dedigim gibi EFI bolumunde bir sorun var. Windows USB'in varsa bu rehberi uygulayabilirsin tekrardan kurmaya gerek oldugunu dusunmuyorum.
Rehber: UEFI Bootloader Onarma
Bugün sabit diskte kurulu olan Windows 10 işletim sistemimi Casper V8 ile SSD'ye klonladım. Fakat yazılım sanırım Windows 10 ile uyumlu olmadığından hem sabit diskteki EFI bölümünü hem de SSD'ye kopyalaması gereken EFI bölümünü pert etti. İşlem bitince PC'yi açmak istediğimde "Checking Media...www.technopat.net
SizTekrardan attım kankam bir de C'yi küçültme yerine geldiğimde aşagıdaki hatayı veriyor.
sel partition 1
komudunu gireceksiniz. Böylece EFI bölümünü seçeceksiniz.assign letter=z
yapıp sel partition 3
yapın.assign letter=c
yazın.Ondada hata veriyor atiyorum görseliSizsel partition 1
komudunu gireceksiniz.
Partition 3 sizin Windows kurulu yeriniz ve küçültmenize gerek yok.
Diskin sifreli mi?
Sanırım evet, BitLocker kilidinin açılması gerekiyor.Diskin sifreli mi?
BitLocker ayarı açık mı?O nasıl oluyor.
Sanırım evet, BitLocker kilidinin açılması gerekiyor.
BitLocker ayarı açık mı?
Sanırım evet, BitLocker kilidinin açılması gerekiyor.
BitLocker ayarı açık mı?
Emin misiniz hocam? Orası direkt sistem kısmı. Format gibi bir şey olur.@eemir45 3 numarali bolum uzerindeclean
komutunu kullanmayi dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.