eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 RAM 16gb SSD veya HDD modeli Ssd Ekran kartı Rtx 3080 İşlemci Ryzen 5 Kendi kendine BIOS güncellemesi oldu. BIOS guncellemesinden sonra PC error code: 0xc0000098 hatasını veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Kendi kendine BIOS güncellemesi oldu. BIOS guncellemesinden sonra PC error code: 0xc0000098 hatasını veriyor.
KS KS eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #31 Kokona Shiki dedi: @eemir45 3 numarali bolum uzerinde clean komutunu kullanmayi dene. Genişletmek için tıkla... Succeeded in cleaning the disk diyor. Stereo.Luigi99 dedi: Emin misiniz hocam? Orası direkt sistem kısmı. Format gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Yaptim artik eemir45 dedi: Succeeded in cleaning the disk diyor. Yaptim artik Genişletmek için tıkla... Hangi yolu izleyeyim. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: @eemir45 3 numarali bolum uzerinde clean komutunu kullanmayi dene. Genişletmek için tıkla... Succeeded in cleaning the disk diyor. Stereo.Luigi99 dedi: Emin misiniz hocam? Orası direkt sistem kısmı. Format gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Yaptim artik eemir45 dedi: Succeeded in cleaning the disk diyor. Yaptim artik Genişletmek için tıkla... Hangi yolu izleyeyim.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 1 Ekim 2023 #32 Stereo.Luigi99 dedi: Emin misiniz hocam? Orası direkt sistem kısmı. Format gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... EFI bolumunu formatlayacak zaten. Sistem dosyalarina bir sey olmaz. eemir45 dedi: Hangi yolu izleyeyim. Genişletmek için tıkla... İlk denedigin komutlari tekrar girebilirsin. Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 dedi: Emin misiniz hocam? Orası direkt sistem kısmı. Format gibi bir şey olur. Genişletmek için tıkla... EFI bolumunu formatlayacak zaten. Sistem dosyalarina bir sey olmaz. eemir45 dedi: Hangi yolu izleyeyim. Genişletmek için tıkla... İlk denedigin komutlari tekrar girebilirsin.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 1 Ekim 2023 #33 Kokona Shiki dedi: EFI bolumunu formatlayacak zaten. Genişletmek için tıkla... Orası için sel partition 1 ve clean komutlarını kullanması gerekiyordu. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: EFI bolumunu formatlayacak zaten. Genişletmek için tıkla... Orası için sel partition 1 ve clean komutlarını kullanması gerekiyordu.
KS KS eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #34 Kokona Shiki dedi: EFI bolumunu formatlayacak zaten. Genişletmek için tıkla... 3 numaralı bölüm için dediniz ya sorun olmaz değil mi? Kokona Shiki dedi: EFI bolumunu formatlayacak zaten. Sistem dosyalarina bir şey olmaz. İlk denedigin komutlari tekrar girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: EFI bolumunu formatlayacak zaten. Genişletmek için tıkla... 3 numaralı bölüm için dediniz ya sorun olmaz değil mi? Kokona Shiki dedi: EFI bolumunu formatlayacak zaten. Sistem dosyalarina bir şey olmaz. İlk denedigin komutlari tekrar girebilirsin. Genişletmek için tıkla...
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 1 Ekim 2023 #35 Stereo.Luigi99 dedi: Orası için sel partition 1 ve clean komutlarını kullanması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Evet fakat disk sifreli oldugu icin baska yolu yok maalesef, BitLocker sifresini baska turlu kaldiramaz. Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 dedi: Orası için sel partition 1 ve clean komutlarını kullanması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Evet fakat disk sifreli oldugu icin baska yolu yok maalesef, BitLocker sifresini baska turlu kaldiramaz.
KS KS eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #36 Kokona Shiki dedi: Evet fakat disk sifreli oldugu icin baska yolu yok maalesef, BitLocker sifresini baska turlu kaldiramaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 seçenekten biri yok şu an ama deniyorum tekrardan. eemir45 dedi: Hocam 3 seçenekten biri yok şu an ama deniyorum tekrardan. Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: Evet fakat disk sifreli oldugu icin baska yolu yok maalesef, BitLocker sifresini baska turlu kaldiramaz. Genişletmek için tıkla... Direkt format ekranı geldi galiba verileri sildik tamamen değil mi? Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Evet fakat disk sifreli oldugu icin baska yolu yok maalesef, BitLocker sifresini baska turlu kaldiramaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 seçenekten biri yok şu an ama deniyorum tekrardan. eemir45 dedi: Hocam 3 seçenekten biri yok şu an ama deniyorum tekrardan. Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: Evet fakat disk sifreli oldugu icin baska yolu yok maalesef, BitLocker sifresini baska turlu kaldiramaz. Genişletmek için tıkla... Direkt format ekranı geldi galiba verileri sildik tamamen değil mi?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 1 Ekim 2023 #37 eemir45 dedi: Direkt format ekranı geldi galiba verileri sildik tamamen değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, aslinda EFI'yi duzelttiysen normal kurulum yapar gibi devam edebilirsin. Artı 0 Eksi
eemir45 dedi: Direkt format ekranı geldi galiba verileri sildik tamamen değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, aslinda EFI'yi duzelttiysen normal kurulum yapar gibi devam edebilirsin.
KS KS eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #38 Kokona Shiki dedi: Evet, aslinda EFI'yi duzelttiysen normal kurulum yapar gibi devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdide böyle diyor Kokona Shiki dedi: Evet, aslinda EFI'yi duzelttiysen normal kurulum yapar gibi devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım hocam listelenecek partitions yok diyor Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Evet, aslinda EFI'yi duzelttiysen normal kurulum yapar gibi devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdide böyle diyor Kokona Shiki dedi: Evet, aslinda EFI'yi duzelttiysen normal kurulum yapar gibi devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım hocam listelenecek partitions yok diyor
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 1 Ekim 2023 #39 eemir45 dedi: Ne yapayım hocam listelenecek partitions yok diyor Genişletmek için tıkla... Partition 3 mu yaziyorsun? Artı 0 Eksi
eemir45 dedi: Ne yapayım hocam listelenecek partitions yok diyor Genişletmek için tıkla... Partition 3 mu yaziyorsun?
KS KS eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #40 Kokona Shiki dedi: Partition 3 mu yaziyorsun? Genişletmek için tıkla... List Partition yaziyorum ama listelemiyor. Kokona Shiki dedi: Partition 3 mu yaziyorsun? Genişletmek için tıkla... Clean dediğimiz için mi? Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Partition 3 mu yaziyorsun? Genişletmek için tıkla... List Partition yaziyorum ama listelemiyor. Kokona Shiki dedi: Partition 3 mu yaziyorsun? Genişletmek için tıkla... Clean dediğimiz için mi?