eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 RAM 16gb SSD veya HDD modeli Ssd Ekran kartı Rtx 3080 İşlemci Ryzen 5 Kendi kendine BIOS güncellemesi oldu. BIOS guncellemesinden sonra PC error code: 0xc0000098 hatasını veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Kendi kendine BIOS güncellemesi oldu. BIOS guncellemesinden sonra PC error code: 0xc0000098 hatasını veriyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 1 Ekim 2023 #41 eemir45 dedi: Clean dediğimiz için mi? Genişletmek için tıkla... Evet dedigim gibi Diskpart'tan cikip kurulum ekranina donebilirsin. Artı 0 Eksi
eemir45 dedi: Clean dediğimiz için mi? Genişletmek için tıkla... Evet dedigim gibi Diskpart'tan cikip kurulum ekranina donebilirsin.
KS KS eemir45 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #42 Kokona Shiki dedi: Partition 3 mu yaziyorsun? Genişletmek için tıkla... There are no particitions on this disk to show diyor Kokona Shiki dedi: Evet dedigim gibi Diskpart'tan cikip kurulum ekranina donebilirsin. Genişletmek için tıkla... O zaman direkt windows kuruyorum onarma gibi bir seçeneğimiz yok artık eemir45 dedi: There are no particitions on this disk to show diyor. O zaman direkt Windows kuruyorum onarma gibi bir seçeneğimiz yok artık. Genişletmek için tıkla... Bit locker kilidini nasıl açacağım ayni seyi yasarsam formatlamak zorunda kalmayayim. Son düzenleme: 1 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Partition 3 mu yaziyorsun? Genişletmek için tıkla... There are no particitions on this disk to show diyor Kokona Shiki dedi: Evet dedigim gibi Diskpart'tan cikip kurulum ekranina donebilirsin. Genişletmek için tıkla... O zaman direkt windows kuruyorum onarma gibi bir seçeneğimiz yok artık eemir45 dedi: There are no particitions on this disk to show diyor. O zaman direkt Windows kuruyorum onarma gibi bir seçeneğimiz yok artık. Genişletmek için tıkla... Bit locker kilidini nasıl açacağım ayni seyi yasarsam formatlamak zorunda kalmayayim.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 1 Ekim 2023 #43 eemir45 dedi: BitLocker kilidini nasıl açacağım? Ayni seyi yasarsam formatlamak zorunda kalmayayim. Genişletmek için tıkla... Kilidi acmana gerek kalmadi artik. eemir45 dedi: O zaman direkt Windows kuruyorum onarma gibi bir seçeneğimiz yok artık. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
eemir45 dedi: BitLocker kilidini nasıl açacağım? Ayni seyi yasarsam formatlamak zorunda kalmayayim. Genişletmek için tıkla... Kilidi acmana gerek kalmadi artik. eemir45 dedi: O zaman direkt Windows kuruyorum onarma gibi bir seçeneğimiz yok artık. Genişletmek için tıkla... Evet.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 2 Ekim 2023 #44 @Kokona Shiki Benimle sizin söylediğiniz şey arasında ne fark var bende format dedim sizde normal CMD'den diski tamamen sildiniz ve o da böyle format attı Artı 0 Eksi
@Kokona Shiki Benimle sizin söylediğiniz şey arasında ne fark var bende format dedim sizde normal CMD'den diski tamamen sildiniz ve o da böyle format attı
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 2 Ekim 2023 #45 Cicenes35 dedi: @Kokona Shiki Benimle sizin söylediğiniz şey arasında ne fark var bende format dedim sizde normal CMD'den diski tamamen sildiniz ve o da böyle format attı Genişletmek için tıkla... Aslinda format atmayacaktik, dalginligimdan oturu EFI yerine sistem diskini sildirdim arkadasa hatayla. Sistem diski silindigi icin tek secenek o kaldi. Artı 0 Eksi
Cicenes35 dedi: @Kokona Shiki Benimle sizin söylediğiniz şey arasında ne fark var bende format dedim sizde normal CMD'den diski tamamen sildiniz ve o da böyle format attı Genişletmek için tıkla... Aslinda format atmayacaktik, dalginligimdan oturu EFI yerine sistem diskini sildirdim arkadasa hatayla. Sistem diski silindigi icin tek secenek o kaldi.