BIOS hiçbir şekilde açılmıyor

Ardadmrl

Hectopat
Daha fazla  
ASUS anakart kullanıyorum, önceden Shift'e basılı tutup yeniden başlatınca BIOS açılırdı şimdi hiçbir şekilde açılmıyor. Her şeyi denedim gelişmiş seçenekler ekranı gelmiyor, bilgisayar açılırken de Delete tuşu basmalık ekranda gelmiyor, BIOS'a nasıl girebilirim? Acil yardım gerekli.

Yaptım fakat hala bilgisayar açılırken ASUS yazısı gelmiyor Delete tuşu kullanmalık ekran çıkmıyor, shift + yeniden başlatma yı da denedim ekran siyah oluyor ve bilgisayarı düğmeden kapatıp açana kadar siyah kalmaya devam ediyor, bunu nasıl çözebilirim?
Anakartınızda genellikle CMOS sıfırlama jumper'ı veya düğmesi bulunur. Bu jumper veya düğmeyi kullanarak CMOS'u sıfırlayın.

Biosa windows üzerinden girebilirsin. Ayarlar - Windows Update - Gelişmiş seçenekler - ,Kurtarma - Şimdi yeniden başlat
Adımlarından sonra gelen mavi ekranda sorun gider - uefi yazılım gibi seçeneklerden sonra tekrar başladığında bios açılır

Biosa windows üzerinden girebilirsin. Ayarlar - Windows Update - Gelişmiş seçenekler - ,Kurtarma - Şimdi yeniden başlat
Adımlarından sonra gelen mavi ekranda sorun gider - uefi yazılım gibi seçeneklerden sonra tekrar başladığında bios açılır
Bunu denediğimde de aynı sonuç oluyor, gelen mavi ekran dediğiniz gelişmiş seçenekler kısmı, orası gelmiyor ekran siyah oluyor ve bilgisayarı düğmeden kapatıp açana kadar ekran siyah kalıyor, kasanın içini açmadan bunu çözemez miyiz?

BIOS güncelleştirmesi diye bir şey okudum diğer konularda, güncel olmayabilir mi acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı