BIOS hiçbir şekilde açılmıyor

ceazy

Hectopat
Daha fazla  
ASUS anakart kullanıyorum, önceden Shift'e basılı tutup yeniden başlatınca BIOS açılırdı şimdi hiçbir şekilde açılmıyor. Her şeyi denedim gelişmiş seçenekler ekranı gelmiyor, bilgisayar açılırken de Delete tuşu basmalık ekranda gelmiyor, BIOS'a nasıl girebilirim? Acil yardım gerekli.

Evet fakat o ekranda hiç bir tuş BIOS için işlev görmüyor bilgisayarı açmaya başladığım gibi siyah ekran ardından şifre girme ekranı geliyor, başka yollar ile yaptığımda da siyah ekran oluyor ve bilgisayarı kapatıp yeniden açmayana kadar da düzelmiyor. Bu BIOS u nasıl açabilirim ?

Evet fakat o ekranda hiç bir tuş BIOS için işlev görmüyor bilgisayarı açmaya başladığım gibi siyah ekran ardından şifre girme ekranı geliyor, başka yollar ile yaptığımda da siyah ekran oluyor ve bilgisayarı kapatıp yeniden açmayana kadar da düzelmiyor. Bu BIOS u nasıl açabilirim ?
Hocam bilgisayar kapalıyken F1 ve Delete tuşlarına basılı tutun ve bilgisayarı başlatın, hiçbir şekilde elinizi tuşlardan çekmeyin.

Hocam bilgisayar kapalıyken F1 ve Delete tuşlarına basılı tutun ve bilgisayarı başlatın, hiçbir şekilde elinizi tuşlardan çekmeyin.
Deneyip geri dönüş sağlayacağım ama işe yarayacağını sanmıyorum, Eskiden koskocaman ASUS yazısı çıkardı bir sürü tuş yazardı altında, artık o da gitmiş.

Denedim, bilgisayar normal bir şekilde açıldı. Bu konuda yardım edebilecek birisi yok mu lütfen?

Bazı şeyler denedim hala aynı lütfen birisi yardım etsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı