BIOS kasma ve donma sorunu

Gökhan1453

Centipat
BIOS'da fare kasma sorunu var. Bilgisayar normalde çalişiyor.

BIOS'tan restore ettım, BIOS silinmiyor, pili cıkardım taktım gene sılınmedı.

20 dk bekledim oyle taktım jump 1E pılı cıkarmadan kopru yaptım sonra pili cıkardım gene sılınmedi bu BIOS silme sorunu ve RAM eskıden 1 ve 2. olmak uzere 2 adet profiller vardı. Onlar da yok oldu. Bunu cozumu var mı? Ayrıca of yazan bot menun ustunde beyazımsı saydam perde onceden yoktu.

Bunun cozumu lazım bana 1 aydan fazladır ugrasıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anakart bende de var ve aynı sorunu yaşıyorum maalesef bir çözümünü ne yabancı ne Türkçe forumda bulamadım, zaten BİOS ile sürekli işim olmadığı için kafaya da takmıyorum aslında. Fakat bilgisayarın geç açılması gerçekten canımı sıkıyor 27 saniye de açılıyor bilgisayarım anakart kaynaklı bir sorun inşallah çözümü bulunur yakında.Eğer sen bulursan yazarsın.

Selamlar ben de sizin kullandığınız sistemi almayı planlıyordum. R5 3600 ve Msi B450 Gaming Plus Max. Bu donma ve geç açılma sorunları çözüldü mü 3 bin lira para yatiricam yeni bir sistem kurmaya ki ne komiktir şuan ki sistemim de Anakart sebebiyle günlük kullanımda donuyor. Siz aşabildiniz mi? Başka bir Anakart mı bakmalıyım?

Bu Sorun bende de var işlemci ve ekran kartı arızalıydı değişime ugradı kasma sorunu yoktu 2700X vardı 3700X yaptım para katarak şu an BIOS'ta fare kasma olayı mevcut sendeki sorun aynı sorun X570 GAMING Plus anakart var 1ve2 vardı oda gitmiş bende garantiye gitti geldi bu sorun oldu bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…