BIOS nasıl sıfırlanır?

BIOS en güncel sürüm mü
Ve bu çince olma durumu bilgisyaraı ilk aldığından beri var mıydı yoksa reset işini görecektir varsa üretim o şekilde olduğundan dil değiştirmek sorun olabilir

İlk aldığımda böyle değildi. Ben Ram aldım mhz yükseltmeye çalıştım karıştırdım. Ondan sonra böyle oldu.
BIOS en güncel sürüm mü
Ve bu çince olma durumu bilgisyaraı ilk aldığından beri var mıydı yoksa reset işini görecektir varsa üretim o şekilde olduğundan dil değiştirmek sorun olabilir
Güncel sürüm sanırım. Ama msı sitesinde b450m pro vdh plus yok. B450m pro vdh max var. Bunu indirmiştim.

Çok teşekkürler. Yüklemem var bitsin yapıcam. İnşallah olur.
Dostum o zaman büyük ihtimalle reset işini görür
B450M pro vdh maxin sürücüsünü indirmemen lazım kayıt defterine karışıklıklara sebep olmuş büyük ihtimalle veriler karışmış reset attıktan sonra: Support For B450M PRO-VDH PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global bu linkten en son sürümü indirin
Sen bulmuşsun bunu indiriyim ben tekrar kurayım işte

evet yeterli
bu arada dikkat hiç bir usb aygıtı takılı olmamalı kurulum sırasında kurulumu ayarladıktan sonra usb aygıtlarını mouse klavye dahil çıkart

Flaşı takıp biosu açıcam oradan yüklicem. Tamamdır bir bakayım buna. Ben yanlış indirdim diye belki böyle olmuştur. Bilgisayarfa bir saçmalık var. Oyunlarda 100 fps aldığım yerde 30 fpse düştü.
Tamamdır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı