BIOS pil yuvası kırıldı

Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, birkaç gün önce klavyenin çalışmadığını fark ettim ve başka bir bilgisayarda denedim. Sorun klavyede değildi. Ben de BIOS pilinden şüphelendim ve yeni pil aldım yuvaya taktım. Oturması için bastırdım ve artı kutbundaki bölme yerinden oynadı ve demiri çıktı ve klavyem hala çalışmıyor.

Not. Ekran klavyeden yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, birkaç gün önce klavyenin çalışmadığını fark ettim ve başka bir bilgisayarda denedim. Sorun klavyede değildi. Ben de BIOS pilinden şüphelendim ve yeni pil aldım yuvaya taktım. Oturması için bastırdım ve artı kutbundaki bölme yerinden oynadı ve demiri çıktı ve klavyem hala çalışmıyor.

Klavyenin sürücüleri varsa silip kurmayı dene, başka usb girişinde dene, ön usb'ler hariç.

Fotoğraf yok ama BIOS pilinin bağlantısını lehimletebilirsin, elektirik kesildiğinde sadece BIOS ayarların sıfırlanır ilk açılışta, onun dışında ölümcül bir durum değil.

BIOS piliyle klavyenin ne işi var dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı