Fanlar da dönmüyor hiç bi tepki yokHiç tepki yok derken fanlar dönüyor ama ekran mı gelmiyor.
Pili çıkarmadan önce sistem çalışıyor muydu? BIOS pili dışında başka bir şeyle oynadınız mı peki? Bir de BIOS pilini PSU prize takılıyken çıkarmamanız gerekir güç kablosu takılıyken mi yaptınız? Ve çıkardıktan sonra en kötü 1-2 dakika beklemeniz gerekir.Fanlar da dönmüyor hiç bi tepki yok
Pili çıkarmadan önce sistem çalışıyor muydu? BIOS pili dışında başka bir şeyle oynadınız mı peki? Bir de BIOS pilini PSU prize takılıyken çıkarmamanız gerekir güç kablosu takılıyken mi yaptınız? Ve çıkardıktan sonra en kötü 1-2 dakika beklemeniz gerekir.
GPUyu çıkardım öyle denedim yine yok PSU Şalterini de denedim yok hala tepkiİlk olarak BIOS resetlemek için pil çıkararak boşuna işkence çekiyorsunuz. CMOS reset ile çok daha pratik. 3-4 saniyelik bir işlem. GPU kablosunu kontrol edin. PSU şalterini de arkadan kapatıp açın bakalım.
GPUyu çıkardım öyle denedim yine yok PSU Şalterini de denedim yok hala tepki![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.